Tuesday, November 23, 2010

CUTE HEADER : by Fya Zainal

 

  • woot woot.. blognya yang cute mencuri tumpuan aku.
  • cara penulisan bersahaja buat aku tidak bosan membaca, gayanya yang sempoi juga aku suka
  • beliau yang bernama Fya Zainal ni juga seorang yang sangat kreatif.
  • terserlah hasil kreativiti beliau pada header yang kartun kartun yang menghiasi blog beliau. jom skodeng sikit hasil desig beliau yang cute miut DI SINI

 

  • Tak aku sangka beliau menyatakan kesudian beliau untuk menghasilkan header comel yang baru untuk blog picisan aku ini
  • Wahhh Cik Fya ni baik hati sungguh ye.. Maka tanpa segan silu aku suruh la beliau buat kan header, hehehe Open-mouthed smile

 

nisa-clear

 

  • jeng jeng jenggg.. cantek tak?? cute tak???
  • jujur ye, Nisa suka sangat okeh!! bersyukur sangat dah sebab Cik Fya sanggup buat header FOC.
  • hehee thanks dear Fya…. terharu tau. hehee… sapa nak kenal dengan Fya boleh lah terjah ke blog Cik Fya ye..
  • Errr tak pasti pulak kalau kalau beliau dah berpunye ke belom.. hehe so sapa sapa nak mengayat beliau tu, jangan libat kan daku yeh! haha

 

p/s : Ouhhh saya mahu join CONTEST : 3 WAYS TO WEAR YOU yang Cik Fya anjurkan. suka sangat tau tema contest ni, tapi masih tiada ilham dengan baju baju Nisa. hehe oke Cik Fya harap jangan marah kalau Nisa terrrrlambat. hehe

 

 

bicara : teringin nak lepak lepak dengan kawan kawan blogegr yang baik hati dan mesra ni.


20 comments:

  1. cantik kan??
    thanks to Fya Zainal :)

    ReplyDelete
  2. comel la nisa header 2...mcm marshmallow yg kaler..yg lembik2..hehhee... :)

    mmg sungguh kanak2..teehehee

    ReplyDelete
  3. zana ahmad :

    hehe
    shomel kan?
    thanks to Fya Zainal

    ;)

    ReplyDelete
  4. cik mas :

    haha
    marshmellow? lembik2?
    hehe
    macam tagline blog irine nadia aje. hehe
    :)

    ReplyDelete
  5. hahhaa...irine kan..sape x knl die yg tomei2 ....tp nisa pon tomei jugak..ahaks! :)

    ReplyDelete
  6. Memang lawa + comel header kamuu :D

    ReplyDelete
  7. titirara :

    hehe
    thanks
    credit to Fya Zainal
    :)

    ReplyDelete
  8. Sgt Comelll nSgt Cuteee..... =)

    ReplyDelete
  9. qai :

    hehe
    thanks..
    credit to fya zainal~

    ReplyDelete
  10. ezhan :

    hehe
    malu lah ngn awak yg lagi terer.
    credit to fya zainal :)

    ReplyDelete
  11. betul2, mmg cantik2 hasil tgn fya! menarik giler!! :)

    ReplyDelete
  12. wahhhh thnx nisa
    x perasan dh review sgt lama x on9
    hehhe btw thnx 4 da review dear
    ^_^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay