Wednesday, November 3, 2010

Contest Mimik Muka Menarik

ouhhh saya telah di tag oleh Myza Sam untuk contest ini
jom tengok...!!!!


  • mimik muka menarik??? hahahaa... hmmm tak banyak sangat kot gambar yang ade mimik muka sangat...
  • paling paling pun sengih sengih aje la.. hmm kejap kejap, cari dalam folder..



  • hahahaaaa oke oke.. kalau aku masukkan lagi gambar entah ape laaa yang kuar kat blog aku nih
  • hahaha
  • errr cukup menarik tak mimik muka di atas???
  • sorry tak banyak gambar hehehe
  • so, valid ke tak entry penyertaan ku ini wahai tuan contest??? he he he

for more info about the contest, sila klik kat banner contest ye.
tenkiuuuu

oke oke nak tag 3 manusia bertuah :

4 comments :

lady XOXO said...

cute seh.. good luck dear

Nurul Ashikin said...

yup2 cute. thanks 4 joining! but awk tak letak poster ni kat side blog awk~ ^^v nnti kite dtg lg.

Nisa A. said...

lady xoxo :

thanksss
:)

Nisa A. said...

nurul :

ouhh aah laa
hehe
oke oke
dah letak :D