Monday, November 8, 2010

CD Lagu

 

IMG_6211

  • haaaa.. kau jangan main main tauuu… dulu aku minat Evanescence gila gila
  • dulu aku sanggup beli CD lagu band nih, konon rock habes dah tuuuuu~
  • kau tengok ade cop TULEN okeh.. tak main la beli yang pirate.. ahakss.. ayat riak pulak!!
  • aku dulu adore dengan style emo + gothic si vokalis, Amy Lee.. kalau boleh mata aku pon nak taruk eyeliner tebal tebal keliling mata. kalau boleh baju nak warna hitam putih aje dari hujung rambut sampai hujung kaki.. ahaks
  • aku dulu setiap hari dok ulang dengar lagu lagu dalam CD ni berpuluh kali pun tak apa
  • kalau dulu dari aku tak hafal lagu, aku jadi hafal.. ish ish ish.. matematik malas pulak aku hafal formula! haha
  • lagu paling feveret aku lagu My Immortal.. ade satu lagu tu aku suka gilaaa… tapi dah lupa tajuk hehe
  • tapi semua kegilaan ini berlaku dulu… beberapa tahun yang lalu..
  • pada waktu aku masih bergelar pelajar sekolah menengah.. hekhekhek~
  • aku jumpa CD ni pon masa tengah kemas meja tulis kat bilik
  • mak aihhh lama gila kot CD nih tersimpan! haha…

 

 

lepas ni nak beli CD Justin Bierber boleh?? ha ha ha~

Bicara : dulu tak layan lelaki, layan muzik sahaja. haha konon!

6 comments :

..hizamirahim.. said...

haha.
album evanescene ni banyak lagu2 best.
XD

Nisa A. said...

hizami :

yuppp
betol tuh..!! hehe suke album ni!

Qai said...

Sekarang nie masih minat x lagi Band Evanescene? Mmm tp lagu My Immortal mmg best =D

Nisa A. said...

qai :

hehe
still minat~

NURUL AMYLIZ said...

i like 'bring me to life' like,till now :)

Nisa A. said...

nurul :

hehe same lahh
nisa memang minat lagu2 dalam album ini :D