Tuesday, November 16, 2010

Budak Cemerlang

TAHNIAH.

  • hari ni tak pasal pasal aku bangun awal, maklumlah jalankan tanggungjawab sebagai seorang kakak mithali wahhh gitew!!
  • hari ni aku bersiap macam biasa, pagi pagi dah terpacak depan pagar SK Temerloh Jaya
  • hari ni hari Anugerah Kecemerlangan woi…!! yahuuuu… eh eh lebih lebih pulak aku, macam lah aku yang dapat hadiah

 

IMG_6252

IMG_6260

Nurhidayah binti Mohd Aminullah

  • tahniah adik! kau hebat oke! teringat pulak aku masa zaman kecik kecik aku dulu
  • eh hello sekolah aku sekolah bersejarah tahu, aku sempat la jugak merasa bangunan kayu tinggalan zaman jepun! haha
  • oke merepek pulak aku cerita pasal sekolah aku, haihhhh… oh ye, ade satu budak yang menarik perhatian aku semasa acara berlangsung

 

IMG_6234

  • budak ni bersuara aje, aku dah terpegun kejap. oke kalau korang tak tahu budak ni sedang deklamasikan sajak
  • dan dia sangat sangat mengingatkan aku kepada diri aku sendiri, all the way back to my schooldays at SK Tanjong Lalang dan SMK Temerloh Jaya
  • oke I miss this kind of activity… kalau masa sekolah dulu aku gila mic. haha pertandingan sajak, bahas, Talent Time, sume aku nak join
  • lebih lebih lagi bidang bahasa Inggeris. minat sangat!

 

IMG_6268

oke ini antara persamaan kami adik beradik. BULU MATA!! haha.. oke takde kena mengena

lagi sekali, Tahniah adik! tahun depan cemerlang lagi ye! Proud of you Smile

 

 

 

bicara : minat belajar dipupuk dari kecil. itu penting, kan?

22 comments :

Admiral Hafiz said...

adek comey mcm akaknye



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Khumaera Ismail said...

comelnye adik~!! =)
tahniah utk adiknye..hehehe~

Anonymous said...

besar sket nnt msti kuat tengok tv tu...

-org RTM-

Lisa said...

comelllll~! huahua

twinkle twinkle said...

BETUL2..ADIK sgt comel:D

anish^tingtong said...

comel ny adek nisa...suka tengok.

tahniah comel!

Anonymous said...

Adik Comel mcm Kay gak..... ^__^

Heheheee Tahniah buat Nurhidayah binti Mohd Aminullah =)

p/s:Yup Minat Belajar mmg kena pupuk dari awal lg....

Nisa A. said...

admiral hafiz :

hehe thankss
:D

Nisa A. said...

khumaera :

thanks
:)

Nisa A. said...

org RTM :

huhuuu
kecik kecik pon da kuat tgk TV,
haha
:P

Nisa A. said...

lisa :

thanks
:)

Nisa A. said...

twinkle :

hehe
tgk la adik sape
:P
joking :)

Nisa A. said...

anish :

hehe
thanks
:P

Nisa A. said...

anonymous :

thanks a lot
:)

Anonymous said...

kirim salam kat dayahhhhhhhh!
kate sy peminat num 1 dia! hek hek hek! ^^
akak dia jgn jeleshhh! awk pong num 1 gak ^^

Rara Nasiha said...

bangge kan kalau dapat adik yang pandai2 ni. :)

a little less conversation said...

kena igtkn adik..jgn kecik2 je terer tp bila besa hampeh..haha..sbg akak, kne maintain kn adik nye performance tu..huhu

radin fadli said...

Congratulation adik... comey sesangat.. =)

fya zainal said...

comelnya adik nisa..
adik fya suma lelaki dh tu anak buah pown suma lelaki...bila la merasa adik pompuan ni hehhehe^^

tang bulu mata tu i jeles ok hehehhe bulu mata i pendek n hampir xda =.='

Nisa A. said...

rara :

tu lah
bese la budak2...
cepat tangkap...

Nisa A. said...

a little less conversation :

haha
kannn???
tu lah, kena byk push dia skit
:P

Nisa A. said...

fya :

hehe
bulu mata tu semua adik beradik ade..
ikut mak kot.
:P