Tuesday, November 16, 2010

Budak Cemerlang

TAHNIAH.

  • hari ni tak pasal pasal aku bangun awal, maklumlah jalankan tanggungjawab sebagai seorang kakak mithali wahhh gitew!!
  • hari ni aku bersiap macam biasa, pagi pagi dah terpacak depan pagar SK Temerloh Jaya
  • hari ni hari Anugerah Kecemerlangan woi…!! yahuuuu… eh eh lebih lebih pulak aku, macam lah aku yang dapat hadiah

 

IMG_6252

IMG_6260

Nurhidayah binti Mohd Aminullah

  • tahniah adik! kau hebat oke! teringat pulak aku masa zaman kecik kecik aku dulu
  • eh hello sekolah aku sekolah bersejarah tahu, aku sempat la jugak merasa bangunan kayu tinggalan zaman jepun! haha
  • oke merepek pulak aku cerita pasal sekolah aku, haihhhh… oh ye, ade satu budak yang menarik perhatian aku semasa acara berlangsung

 

IMG_6234

  • budak ni bersuara aje, aku dah terpegun kejap. oke kalau korang tak tahu budak ni sedang deklamasikan sajak
  • dan dia sangat sangat mengingatkan aku kepada diri aku sendiri, all the way back to my schooldays at SK Tanjong Lalang dan SMK Temerloh Jaya
  • oke I miss this kind of activity… kalau masa sekolah dulu aku gila mic. haha pertandingan sajak, bahas, Talent Time, sume aku nak join
  • lebih lebih lagi bidang bahasa Inggeris. minat sangat!

 

IMG_6268

oke ini antara persamaan kami adik beradik. BULU MATA!! haha.. oke takde kena mengena

lagi sekali, Tahniah adik! tahun depan cemerlang lagi ye! Proud of you Smile

 

 

 

bicara : minat belajar dipupuk dari kecil. itu penting, kan?


22 comments:

  1. adek comey mcm akaknye



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. besar sket nnt msti kuat tengok tv tu...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  3. comel ny adek nisa...suka tengok.

    tahniah comel!

    ReplyDelete
  4. Adik Comel mcm Kay gak..... ^__^

    Heheheee Tahniah buat Nurhidayah binti Mohd Aminullah =)

    p/s:Yup Minat Belajar mmg kena pupuk dari awal lg....

    ReplyDelete
  5. org RTM :

    huhuuu
    kecik kecik pon da kuat tgk TV,
    haha
    :P

    ReplyDelete
  6. twinkle :

    hehe
    tgk la adik sape
    :P
    joking :)

    ReplyDelete
  7. kirim salam kat dayahhhhhhhh!
    kate sy peminat num 1 dia! hek hek hek! ^^
    akak dia jgn jeleshhh! awk pong num 1 gak ^^

    ReplyDelete
  8. bangge kan kalau dapat adik yang pandai2 ni. :)

    ReplyDelete
  9. kena igtkn adik..jgn kecik2 je terer tp bila besa hampeh..haha..sbg akak, kne maintain kn adik nye performance tu..huhu

    ReplyDelete
  10. Congratulation adik... comey sesangat.. =)

    ReplyDelete
  11. comelnya adik nisa..
    adik fya suma lelaki dh tu anak buah pown suma lelaki...bila la merasa adik pompuan ni hehhehe^^

    tang bulu mata tu i jeles ok hehehhe bulu mata i pendek n hampir xda =.='

    ReplyDelete
  12. rara :

    tu lah
    bese la budak2...
    cepat tangkap...

    ReplyDelete
  13. a little less conversation :

    haha
    kannn???
    tu lah, kena byk push dia skit
    :P

    ReplyDelete
  14. fya :

    hehe
    bulu mata tu semua adik beradik ade..
    ikut mak kot.
    :P

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay