Sunday, November 14, 2010

Bila Rindu

 

IMG_5591 edited

  • Pedulikan tajuk yang jiwang ngeng ngeng. Habis mood apa lagi yang dapat aku pamer sekarang?
  • Aku jatuh sakit seketika, mungkin kerana aku sendiri yang tak dapat menahan rasa sejuk dan tahap imuniti badan yang rendah.
  • Dan, pada masa masa sedemikianlah baby K850i buat hal, boleh pulak kau hidup mati lepas tu hidup balik sendiri. Itu sungguh membunuh mood aku, lantas aku off kan sahaja terus.

 

So Bila Rindu Nak Buat Apa Je?

  • ade pulak yang bertanya pada aku, apa harus kita buat bila rindu kat someone.. whoaaa aku jadi Dokter Cinta….!! haha
  • errr… memandangkan pengalaman aku dalam bercinta takdelah indah mana, banyak kecewa aje… oppss!!! oke berbalik kepada topik… aku biasanya buat perkara perkara di bawah
  • mestilah in contact dengan orang yang kita rindu kan.. kalau keadaan tak mengizinkan nak contact selalu, at least mesti dapat khabar berita
  • tatap gambar beliau. wahhhh bukan main, kalau dah sayang sangat ikut lah kalau nak print gambar sebesar poster lepas tu tampal la mana mana yang selalu nampak.
  • lepas tu tengok balik gambar gambar moment indah anda dan beliau.. cewahh!! awas, cara ini efektif untuk bikin anda sengih sorang sorang!
  • haa.. itu aje yang aku buat… kalau rindu jugak, lepas solat tu berdoalah supaya kita dikurniakan kesabaran yang tinggi dan doakan kesejahteraan beliau

 

AMARAN :

  • rindu biar berpada… janganlah dek kerana rindu, keje satu ape pun tak jalan
  • jangan kerana rindu, kita abaikan kesihatan diri.
  • dan, jangan memaksa si dia untuk selalu menghubungi anda, jadilah seorang yang sangat memahami.. wahhh~

 

IMG_5569 edited

 

 

bicara : rindu tak semestinya pada bf/gf, rindu pada semua….

14 comments :

Admiral Hafiz said...

amboi
tgh2 pagi menjiwang2



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Anonymous said...

Sy yakin dia jugak akan merindui kamu malah lebih dari kamu merinduinya. ^^

Nisa A. said...

Anonymous :

whaaaa..!!
ye ke??? ye ke??????
i nak pengsan sekarang boleyyy???
^^

Nisa A. said...

admiral hafiz :

hahah
errr
mood yang dtg tanpa di duga :D

akmalhilmi said...

kaw rindu aku x??
hahaha

Nisa A. said...

akmalhimi :

hohooo~
semua kwn aku rindu~

twinkle twinkle said...

sgt comel gbr :D

Qai said...

Rindu Kt EX atau Rindu kt FAHRIN AHMAD?

Pinky Pixie said...

ehem2,rindu sy juga x?

Nisa A. said...

twinkle :

hehe
thanksss
:)

Nisa A. said...

qai :

dua dua bukan,
rindu kat org yg ambil gambar kay kat atas :)

Nisa A. said...

pinky pixie :

auww
kantoi sudah.. ahhaa
:P
rindu kamu juga :D

NuR 'aQiLaH said...

i miss myself.

teehee :D

Nisa A. said...

aqilah :

hehe
:)