Monday, November 15, 2010

Award From Moyy

 

  • aku rasa aku macam pernah dapat award ni la.. haha perasan sudah…
  • sebab aku rasa macam pernah jawab aje?? haha biar je lah
  • by the way… thankss a lot kat Moyy shayangggg sebab rajin sangat tag aku untuk award nih. hehee

 

award

kena buat apa bila dapat award ni???

lets cekidaut…!!!

1) Blog Moyy Sam di mata korang (sila jenguk)

  • aku suka sebab Moyy ni chomeyl okeh Smile
  • lepas tu kepala dia boleh masuk air dengan aku, belog beliau lak banyak pasal life dia
  • hehee.. dia ni ramai peminat cuz dia cun. hehee

 

2) Nama blog dan kenapa letak nama tu

  • terpampang jelas kat header nama blog aku Saya Suka Menaip
  • sebab kenapa aku letak pun jelas dari nama nye hehe

 

3) Nama URL blog anda dan mana dapat idea ni

  • URL aku simple as my blog’s name, iaitu nisamenaip
  • idea nye aku dapat dari nama blog ni sendiri :)

 

4) Method dalam penulisan blog

  • aku suka taip dalam bentuk point form supaya tak nampak sarat
  • dan perkara aku nak sampaikan jelas.

 

5) Apa perasaan tengok blog orang lain cantik?

  • aku rasa kagum sebab orang tu kreatif hias blog

 

6) Bila blog diwujudkan?

  • hmmm.. dah lama, dulu aku selalu tukar tukar URL blog dan nama blog
  • lepas tu aku taubat taknak buat dah. haha so jadilah Saya Suka Menaip

 

7) Siapa orang pertama yang tahu dan follow blog anda?

  • hmmm.. sapa ye.. haha
  • maaf, aku lupa! that was about almost 3 years ago!

 

8) Tag 5 orang

  • hehee taknak tag boleyh???? sebab nanti orang kata aku pilih kasih pulak..
  • bagi aku, semua blog pun interesting :)

 

 

bicara : diingati….