Monday, November 22, 2010

Aku, Dia dan DSLR [Part 3]

 

Part One - CLICK HERE

Part Two - CLICK HERE

 

  • Oke ini rancangan tak disangka sangka oleh Cik Mira.
  • Sebaik sahaja tubuh sekurus tiang ku ini masuk ke kereta Wira Aeroback hitam nya itu, beliau terus menyatakan hasrat ingin mengunjungi Putrajaya.
  • Cik Mira nak melawat salah seorang teman lamanya. Maka aku tanpa berfikir panjang terus bersetuju menemaninya.
  • Apa lagi, aku rembat lah mekap aku dan wedges shoes aku. Tak lupa, DSLR kesayangan muah muah ku itu.

 

IMG_6506 edited

  • Sejujurnya aku tak tahu makhluk atau benda apa yang berwarna putih yang berterbangan di kawasan tasik Putrajaya petang itu.
  • Macam lalat kecil sangat sangat, tapi warna putih. Mungkin macam debunga? tapi kasar sangat.
  • Ouhhh gambar masjid Putrajaya, captured and edited by me. Sila komen. Saya budak baru belajar Smile

 

IMG_6522 edited

IMG_6555 edited

IMG_6559 edited

 

 

  • oke gambar gambar yang kat bawah ni pula terhasil setelah penat kami duk gilir gilir amik gambar masing masing.
  • hehe ye lah.. lupe bawak photographer terhormat, so takde lah gambar kami berdua Smile with tongue out
  • maka, lampu dan Cik Mira menjadi subjek.

 

IMG_6602 edited

IMG_6614 edited

 

  • oke itu sahaja kisah kami dan DSLR kali ini.. tiada photoshoot rasmi pun
  • sebab nye seperti yang diberitahu tadi, ini lawatan mengejut ke Putrajaya. hehe…
  • balik pun hampir hampir sesat! haha

 

 

 

bicara : Tuhan Maha Penyayang. God gives me people that can make me happy even though you’re not here.


18 comments:

  1. that edited-masjid, awesome!
    hehe..

    nice butterfly clip! i like :)

    ReplyDelete
  2. lawo gambar~ ;D
    follow ur blog yaw~
    :)

    ReplyDelete
  3. Thumbs Up...
    Nice Photoshoot....
    Keep It Up...
    Keep More Posting... =)

    ReplyDelete
  4. nice photoshoot...cntik sesgt

    ReplyDelete
  5. nisa, 1st pic yg ade bulat2 kaler putih tu dipanggil orbes@bokeh..sm jugak dg pic ke 3 tu, ade bulat2 jugak kan..tingin giler nk gune dslr..huhu

    ReplyDelete
  6. use Rule of third...gambar nmpk lebih outstanding t..

    ReplyDelete
  7. cemana nk buat bokeh tuu?
    dah try tapi tak jadik =,="

    ReplyDelete
  8. terbaek dri ladng la k.nisa oiiii...
    saia sekarang dlm keadaan ya amt jelz memandang an ketiadaan cam dslr..huaaaaaaaaa
    sob3
    [skema an3]kikiki
    btw nice job :)

    ReplyDelete
  9. good....bagos.....great..terbaekk...

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay