Sunday, November 14, 2010

30 Things in 30 Days


  • whoaaa..!! selamat tengahari :D hehee... semangat betol aku blogwalking, membaca satu entry ke satu entry di setiap blog yang aku lawati
  • dan... tibe tibe aku ternampak sesuatu yang sangat menarik + cool okeh!
  • a challenge for bloggers, aku nampak kat blog Hunny Maldini

Gambar ni pong aku amik dari blog beliau. Malas nak google. hek hek hek~

Jom tengok apa cabaran nya...


Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie 
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – How important you think education is?
Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 7 – Your dream wedding.
Day 8 – A song to match your mood.
Day 9 – A photo of the item you last purchased.
Day 10 – A photo of our favorite place to eat.
Day 11 – What’s in your makeup bag?
Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 13 – Your views on drugs and alcohol
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Your view on homosexuality. 
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – Your reflection in the mirror
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Who are you?
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – What kind of person attracts you?
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



  • whoaa... cukup 30 perkara untuk kita update blog selama 30 hari kan??
  • well, bagi aku update blog perlu lebih dari sekali sehari
  • tapi kalau takde idea, this is a perfect way to start practice!
  • memandang aku sedang bercuti-cuti semester, so aku ketandusan idea nak update ape sebab aku hanya bergerak dalam kawasan rumah dan bawah bumbung *errrr paham tak?*
  • so.. let's do this!




    bicara : banyak yang akan dibongkar! hehe

    24 comments:

    1. tahu takpe.
      ni idea yg menarik.
      XD

      ReplyDelete
    2. cik juju :

      kannn :D
      jom la buat ramai2
      :)
      hehe

      ReplyDelete
    3. cool...nak wat gak..hehee

      ReplyDelete
    4. wow
      mcm best tp ngah nak exam lor
      xleh nak wat


      Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

      ReplyDelete
    5. admiral hafiz :

      ehehe
      takpe, lepas exam nanti boleh start :D

      ReplyDelete
    6. kay...sgt interesting okeh...
      haahaha

      ReplyDelete
    7. wow. dats cool :)

      nak buat jugak! after final ^^

      ReplyDelete
    8. Sempena nak dekt bulan disember nieh,
      nak tryy lah,bolee? :))

      ReplyDelete
    9. mill :

      sesiapa pun boleh buat :)
      hehe
      sila kan dear.
      nnt ajak kat kawan2. mana tahu kot2 de yg baru nak mula blogging n kurang idea ke kan
      :)

      ReplyDelete
    10. nak share blh? nk buat jgk :D

      p/s: sy ltk ur link kt my blog.. sng nk tgk update.. mohon ye :)

      ReplyDelete
    11. hifazphat :

      yes dear.. silakan :)

      ReplyDelete
    12. kita nk buat jugak.. kira hari day 1 la ea..hehehe

      ReplyDelete
    13. noorfarahim :

      silakan dear :)
      hehe
      yup2~

      ReplyDelete
    14. wah!!
      buleh di praktikkan..
      wee...

      ReplyDelete
    15. hai , nak join jugak challenge ni boleh takk ?

      ReplyDelete
    16. nak share ye.. :)

      ReplyDelete

    TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

    Copyright © Nisa Kay