Thursday, November 4, 2010

25 Perkara Sahaja… Mengenai Nisa.

 

  • whoaaaa banyak kot tagged 25 nih… hehe dan saya telah di tag oleh Cik Anish , Syarifah Nornazrah dan juga Nadiya
  • beliau telah mengamanahkan saya untuk menjawab 25 perkara yang bakal dikemukakan.. hehee
  • oke ready.. set.. go!!!

 

once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you.

 

1. Nama saya Nisa. Panggil Nisa. hehe

2. Saya suka warna hitam, putih, merah…

3. Baru-baru ni minat terhadap warna deep purple dan dark brown mula develop dengan sangat mendalam.

4. Saya sukaaaaa popcorn!

5. Kalau tengok wayang saya akan usaha jugak dapat seat row K, nombor 13 or 6. haha

6. Saya minat sangat pada Fahrin Ahmad.. Ohhh FA.. I Red heartyou…..~

fahrin

7. Saya takut tengok cerita hantu kat wayang, tapi saya suka..!

8. One of my favorite blogshop is Ayunar.. tempat saya beli shawl & anak tudung syria.

9. Favorite food, sushi dan spaghetti.

10. Favorite drinks, ABC dan the o ais.

11. Berat badan paling tinggi yang pernah saya capai sepanjang hidup saya adalah 47 ke 48kg sahaja.

12. Saya nak naikkan berat badan sikit tapi saya tak tahu cara yang tepat.

13. Nombor 13 adalah tarikh lahir saya.

14. Saya ada lapan adik beradik.. dua abang, emoat adik perempuan, dan seorang adik lelaki.

15. Dipercayai ada darah Indonesia, sebab moyang orang Indonesia yang datang ke Malaysia.. Tapi tak tahu lak Indonesia from which area.

16. Saya suka mengaitkan perkara yang terjadi dalam hidup saya dengan lagu lagu yang saya dengar.

17. Antara barang favourite yang saya beli di online shop adalah Military-like jacket dan semestinya inner yang colourful from Ayunar.

18. Sejak aku masuk universiti, aku dah semakin jarang tengok tv.

19. Saya teringin nak belajar main gitar dan keyboard/piano. Tapi tak sanggup sakit jari kerana main gitar!

20. Saya suka drama jepun…!!! Kawaiiii Smile

21. Saya suka bukak webbie dan rakam video. Bukan video yang bukan-bukan ye.. biasanya aku suka buat demo or cakap cakap aje. hehe

22. Start blogging lebih kurang about 3 years ago.. masa penghujung tahun 2007. Tapi masa tu tak aktif sangat.

23. Saya suka aiskrim coklat dan biskut chip coklat Famous Amos.

24. Saya suka main adventure game.

25. Obviously… saya suka menaip!!! he he~

IMG_9212

oke dah siap tag 25 perkara…!! peace bebeh

 

  • dan… ermmm.. 25 manusia bertuah untuk mendapat tag ini adalah….
  • oke ini tipu.. I tak dapat nak tag lah dear… bukan apa.. most of people dah buat tag ni.. haihhh
  • I guess I lambat sangat jawab tag???
  • sorry from the bottom of my heart

Tag ini akan bertambah dari masa ke semasa : Tasya A , Hairul

 

currently listening to : Ku Ada Kamu by Adira

perasaan : engkau menyambut, tiap kali aku terjatuh

10 comments :

mr.panda said...

comelll laahh..izinkan panda jd peminat cik nisa k..hehe

nadiya musa :b said...

tengs sbb mention nama nadiya ya kakak (:

tengs jgk sbb berjaya mghabiskn penat lelah kakak jwb soalan ni .

:DD

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

pnh tag nisa bfore this tuk benda ni jgak..tp nisa lambat..heeee

hairul said...

bilala orang nak tag saya! hahahah

Nisa A. said...

mr.panda :

hehee
thankss..
ouh silakan. huhu~

Nisa A. said...

nadiya :

hehe most welcome dear~

Nisa A. said...

Naz :

haa??
really??
aiyohhh lain kali remind aje nisa ye.. sorry once again..
kadang2 terlepas check. huhu~

Nisa A. said...

hairul :

hehe
saya belom tag sape..
oke lets make this open tag....
u can do if u want :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

heee..a'ah ada remind kt nisa rasanya kt shoutbox..hee

Nisa A. said...

naz :

hehe
sorry again tauuuuu
:(
my bad