Friday, November 19, 2010

18 Nov 2010 – Ingat Tarikh Ini…!

  • weeehuuuu… AKHIRNYAAA..!!!! dapat jugak tengok Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 hari ni
  • aku suka, aku suka aku suka…!!! heheee dah lama kot aku habis baca novel nye… memang dari dulu excited nak tengok movie ni tak padam lagi
  • so memang aku dah tak ingat ape, aku ingat muka Harry, Ron dengan Hermione aje

 

harry_potter_and_the_deathly_hallows_part_1_movie_poster2

  • yeahhhh… para pelakon yang semakin gagah perkasa dan semangat jitu untuk melawan kuasa hitam!
  • I like… sometimes aku tertanya kenapa filem filem HP ni menjadi kegilaan ramai, sedangkan filem HP dari yang pertama tak guna sangat unsur unsur seksual untuk menarik perhatian
  • apa yang ada dalam HP cuma perjalanan hidup seorang budak yang di buru kuasa jahat lagi jahanam itu.
  • SIHIR…!! mungkin itu tarikan utamanya.. dan aku tahu ramai yang di luar sana berangan angan nak tongkat sakti macam mereka mereka dalam filem HP ni. hek hek hekkkk~
  • rating aku untuk filem ni??? 5 BINTANG…!!!! heheh sorry tapi aku sebagai peminat memang puas hati, heheee..
  • cuma sekarang ni tengah tahan excited untuk beberapa bulan lagi menanti ketibaan Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 pulak!!

*                    *                    *

  • dan hari ni aku boleh kategorikan sebagai salah satu hari yang berharga dalam hidup aku…
  • empat perkara dalam wishlist aku dah tertunai dengan jayanya… dan hari ni aku habiskan masa aku sebaik baiknya

IMG_6336

IMG_6333 

IMG_6296

 

 

bicara : Thanks a lot for being such a nice friend to me Smile

16 comments :

taufiq said...

ramainya orang dah tengok HP
tak aciii

Nazz@Purple said...

dah tgk ye..jelesnye...tak de sape nak teman naz gi tgk ni..

mr.panda said...

wahh...bestnye dia...teringin nk tgk gk...

♥..permysuri_hati..♥ said...

haha...nisa...nk ikot nisa..smpai ati tgglkan cik mas p tgk wyg sengsorg...hahaha...*tetibe* :P

Nisa A. said...

taufiq :

hehe
tu nasib baik ade seat lagi. sebab mase pegi tu dah nak full.

Nisa A. said...

nazz :

layan sorg pon oke ape
:D

Nisa A. said...

mr.panda :

hehe
beshhh!!!

Nisa A. said...

cik mas :

hehee
nisa dah tunggu kat bus stop semalammmm???
cik mas yg xdtg..
sob3~
haha
:P

fyra said...

tak aci dah tengok dulu
kite tak tengoki lagik
nak tengok
!!!!
;p

mRa amira said...

mra tengok awal..17.. hehe.. XD
best kan2.. mra bg 5star gak!! >.<

nk tgok lagiiii!!!

Nisa A. said...

fyra :

tengok jangan tak tengok
:P

Nisa A. said...

mra :

hehe
ohh ek?
hehe besh kan HP?

marlia atashinchi said...

seriously..cite tu memang bez gler.... sy pun tgok semalam...jln cerita dia mmg menarik..n imaginasi penulis berjaya digarap oleh pengarah dgn baek..!saya pun bagi 5 BINTANG!!!!!!

Nisa A. said...

marlia :

hehe
besh kann??
:)

Aflina Affandi said...

harry potter is the best :)

Nisa A. said...

@Aflina Affandi


YES
agree
:)