Sunday, October 10, 2010

Yang Terakhir. . . Mungkinkah?

  • huuuu aku tak suke tak suke macam ni..!!
  • aku tak suka mengenangkan bahawa semester yang penuh cerita ni bakal berakhir
  • mula mula dulu memang ye, aku yang cakap tak sabar semester habis
  • tapi bila dah habis??? macam ni lah aku.. sedih la, sebak la.. macam macam haishhh~
  • ouhhh ini berkenaan lagi dengan kelas PDL… hmmm bukan setakat sedih untuk kelas ni aje.. kelas subjek lain pun sedihhhh
  • akan rindu suasana dalam kelas, bergelak ketawa dengan lecturerr.. (cewahhhh ye ke? haha)
  • hmmmm dan 8hb Oktober hari tu, Miss Ad, lecturer subjek PDL buat surprise wah wah kat kitorang
  • beliau mesej kami suruh pakat bawa makanan and beliau sponsor Domino’s
  • lepas tu ade tema okeh!! black + purple.. wow gorgeoussss :D

 

IMG_4677 

alahaiiii… everybody was sooo in purple mood. pandai Miss Ad pilih kaler….

 

IMG_4666

Haireez & Fir sedang mendendangkan lagu ciptaan mereka.

auwww not bad okeh! tak sia sia aku suruh Haireez bawak gitar. tak ingat tajuk lagu, tapi sebak beb..!!

 

IMG_4675

tengok lah mereka mereka sekalian macam khusyukkkk mendengar :)

 

IMG_4690

oke tu aku…!! ituuuu aje..!! haha sedih kan kan kan kamera je besar gedabak tapi gambar aku takde?? takde?? haha :)

 

IMG_4742

okehhh ade lagi muka aku??? ouhh terubat kekecewaan hahaa… ni gegurls aje okehhh!!

(muka aku macam….. cerekarama punye mood)

 

IMG_4749 

IMG_4755

Miss Ad kata : guysss… buat gaya samarinda… ahhah!!!! (okeh muka Shah paling tak boleh blah)

 

IMG_4758 

heheee ini aje ahli Black n White yang stay hingga penghujung majlis… aku sorang gegurl dalam company?? mana yang lain???

 

  • okehhhh dah beberapa entry asyik dihiasi gambar ajeeee~
  • nak buat macam mana… sebab gambar itu cerita, gambar itu kenangan, gambar itu bermakna, gambar itu semua yang boleh ditafsir
  • dan segala kenangan berakhir di sini.. apa yang menanti kini hanya final exam. berdebar okeh!
  • dan kenangan yang baru pula akan tercipta pada semester akan datang
  • harap semua bersabar ye… harap semua bertahan ye.. macam macam dugaan lagi yang bakal hadapi, dan semestinya macam macam kerenah lagi.
  • good luck for your final exam peeps…!!!

 

 

 

currently listening to : Resistance by Muse

perasaan : is our secret safe tonight?

4 comments :