Saturday, October 9, 2010

Tambah Lagi Satu ? ? Saya Sayang Nuffnang!

  • weeehuuuu.. alhamdulillah rezeki lagi.. rezeki lagi…!!!
  • hehheeee….. hati  tiba tiba meronta nak check akaun Nuffnang aku…
  • so ini lah kejutan dari pihak Nuffnang

 

nuff

 

  • Wahhhhh.. bersyukur nye aku bila tambah satu lagi Buffered Earnings (BE) dalam akaun aku
  • heheheeee… ehhh aku baru perasan aku dapat Metered Earnings (ME)
  • errr… sebenarnye aku kurang mengetahui mengenai ME tuh…
  • so ade sesiapa tak yang sudi explain kat aku yang tak mengerti apa apa nih???
  • heheheee… tenkiu sekali lagi kat Nuffnang
  • dan tenkiu juta juta kali kat semua visitor blog daku yang tak seberapa nihh…~

 

 

 

 

currently listening to : Yunk by Wali Band

perasaan : lagu ni comel aje???

10 comments :

Salmia said...

salam,
bila BE tu dah tamat kempen dia akan bergerak jadi ME. :)

diana said...

wah..
tahniah ye..

Pinky Pixie said...

tahniah2.. hehe

Lepas kempen kat Buffered tu abes, dia akan jadi Matered.. huhu.

so, sentiasa pastikan buffered tu btahan lama..

kalau salah, ampun.. ekeke

nurihime said...

saya pun!

lea said...

jelesnya...xpenah dpt cek dr nuff lagi...sob3

Nisa A. said...

salmia :

ouhhh
oke
thankss for the info
:)

Nisa A. said...

diana :

tenkiuuuu
:D

Nisa A. said...

pinky :

hehe
cmne lak nk buat BE tahan lama?
:P
hehehe
btw thanxx

Nisa A. said...

kak nik :

hehe
dapat BE juga?
:)

Nisa A. said...

lea :

hehe
sy ni pun
lmbt lg nk dpt check nuffnang
:P