Thursday, October 21, 2010

Tak Buat Apa Apa

  • haihhh KONTROVERSI...!!!!
  • aku tahu, aku tahu dan aku tahu.. tapi Tuhan Maha Mengetahui
  • huhuhuhuuu~ setelah dua entry aku mengenai cabaran 21 hari (klik di sini dan juga baca entry ni untuk update mengenai nya) nampak nya apa yang aku agak akan berlaku, telah berlaku
  • take note ye my dearests semua di luar
  • this is MY PERSONAL BLOG .. and I have fully right to post anything that I want here
  • so apa yang aku buat pun up to me
  • aku dah besar dan aku tahu mana beza baik dan buruk

  • entry Cabaran 21 Hari bagi diri aku sendiri pun sudah mengundang suasana panas dan juga situasi kontroversi... 
  • aku dah bersedia pun untuk mulut mulut panas di luar sana
  • kalau aku ni takut sangat, aku takkan tulis something macam tu
  • hey this is my life and i have friends around me.. so for me tak salah kalau sekali sekala mereka nak suruh aku buat perkara yang gila gila
  • biar tambah kenangan dan juga rempah dalam hidup aku
  • at least aku dah habis belajar nanti takdelah aku duduk termenung mengenangkan kehidupan zaman belajar yang lifeless!!!
  • oh no.. aku tak mahu jadi macam tu masa aku tua nanti..
  • aku nak dengan kenangan ni semua akan buat aku tersenyum lebar bila mengingatkannya semula
  • dan ia buat aku bersyukur dengan kehidupan yang dianugerahkan kepada aku

STOP..!!!! Kalau tak suka dengan gaya penulisan saya, kalau tak suka cara saya sampaikan mesej, kalau tak suka saya, sila STOP baca blog ini. Sesungguhnya tiada paksaan untuk anda baca blog picisan saya ni.

  • tak suka dengan apa yang anda baca? ouhh ade je butang X kat penjuru kanan page ini
  • saya tidak memaksa untuk baca blog saya
  • nak follow? itu ikut keputusan masing masing... jadi kalau tak suka dengan apa saya buat, apa saya tulis, tidak perlu campur tangan dalam urusan saya
  • sebab saya pon tidak suka masuk campur bukan urusan saya
  • dan saya tidak peduli kata kata orang di luar mengenai saya
  • sesungguhnya saya manusia biasa, saya tidak mampu dan tak akan mampu memuaskan hati semua orang
  • kalau saya dah sibuk jaga hati orang, hati saya jugak yang terluka? HOW?
  • maaf, statement sangat mementingkan diri...
  • tapi kadangkala selfish itu penting... take note : I said kadangkala.. saya kat sini bukan nak mengajar orang jadi selfish
  • sudah lah. cakap banyak nanti saya dikata nye saya paranoid dan defensive
  • biarlah!



currently listening to : Sephia by Sheila On 7
perasaan : selamat tinggal kasih tak terungkap

16 comments :

lady XOXO said...

uishhhhh NISA.. naper tu.. sabo2 na dik.. takper XO tetap baca n pollow dik ok.. biarlah org nk kata aper ok.. kamo tetap besh bagi XO... chaiyok dik

....~MissMarshmalloW..~ said...

Garangnya cik nisa..Saya suka baca. Ok!!

Rara Nasiha said...

i love to read what u're write in here. :)

MiSz_aIN said...

like entry ni.. ^_^

Myra Amira said...

eh... ade yg trase ke ngan cabaran ak tuh...??
ke org yg terasa , mulut kepoh tu nk jugak ak bg cabaran..?? hehehe..
kalo ade sile angkat hidung.. hahaha...

Nisa A. said...

lady XOXO :

huhuu
dah abes sabar ni kak..
ape2 pun thanxxx sbb rajin komen
:)

Nisa A. said...

miss marshmallow :

hehe
thanxx dear :)

Nisa A. said...

rara :

tenkiu tenkiu
mmuuaahh!!
:D

Nisa A. said...

misz ain :

hehe
like too :)

creativeheart said...

garangnye... heheee... xper2... still follow blog ini dan minat membacanya.. chaarkz...

Nisa A. said...

myra :

huhuuu
entah lah myra~~

Nisa A. said...

hisyam :

terima kasih sahabat :)

n i k l i s a said...

betol.. kasi rempah skit dalam hidup ni.
pedulikan apa orang nak kata.

go nisa!

Nisa A. said...

niklisa :

thanxx dear :)

mr.panda said...

mrh btol panda ngn org wat kt nisa cmtu..hehe..ati manyak musuk

Nisa A. said...

mr.panda :

takpelah
mulut orang kita xleh tutup~