Wednesday, October 6, 2010

Semuanya Gara-gara Justin Bieber..!!!

  • wahhhh chaos sekejap page Saya Suka Menaip
  • ni semua si Justin Bieber tu punya pasal lah…!!
  • ape pulak kena mengena blog picisan aku dengan Justin Bieber pujaan ramai itew??
  • ouhhh anda semua sila baca entry panas ini sebelum buat apa apa spekulasi

*

 

*

 

*

 

*

 

*

 

Justin-Bieber-Favorite-Girl1-500x500

alololoooo.. chomeyl sangat kan kan kan :P

 

  • okeh dah baca??? haaa bagus lah korang dah baca..
  • tapi NANTI DULU…..!!!!! haaaa nanti dulu okeh. jangan buat andaian dulu
  • saya tahu ramai yang terkejut beruk dengan kehadiran berita yang sedemikian rupa
  • persoalannya sekarang… ANDA PERCAYA???? jengg jengg~

 

justinbieberdishesdetai

  • kesimpulannya… anda jangan percaya..!! kalau percaya jugak, errr tahniah anda kena prank! hahaa
  • memang kelakar laaaa prank macam nih! gilaaa lah
  • menurut sumber sumber yang dipercayai, video itu tidak benar sama sekali
  • dan ia disiarkan oleh ONN iaitu Onion News, bukan CNN okeh tengok betul betul… ngeeee~
  • menurut sumber juga, Onion News tu memang suka bikin gempak dengan berita prank macam itu
  • hahahaa.. gara-gara Justin Bieber dan berita kontroversi tuh, jom tengok apa yang melanda blog daku nih :

 

stats

  • haaa… nampak tak??? ramai nye cari pasal Justin Bieber nih
  • agak agak yang search keywords ni semua peminat perempuan or lelaki?? hehheee
  • oke lah…lets stay cute like Bieber!! hahaa

 

 

 

 

 

currently listening to : Never Say Never by Justin Bieber ft Jaden Smith

perasaan : macam macam

7 comments :

mysara said...

tu la...mcm2 kan....

.pelangi. said...

haha.
macam2 la labu :D

Wan Haffiz said...

haha..mula2 tgk video tu,spot kt channel ape dulu..x penah tgk je channel tu..tp boleh tahan jgk die create gempak tuh..:)

Nisa A. said...

mysara :

hehe
yuppp

Nisa A. said...

pelangi :

hehee
org barat ni laa mcm2 kan kan
:P

Nisa A. said...

wan haffiz :

hehe yuppp
ONION NEWS??
nama pon comeyll ajek
:P

domo-kun said...

Haha , memang lah akak , saya pun crazy over Justin Bieber ! Dia awesome gila kut !