Wednesday, October 20, 2010

Sedikit Koleksi

  • hahhhhhhhhhhhhhhhh rindu!! rindu!!
  • macam mana nih?? apa nak buat??? heheeee….
  • jangan salah faham ye.. saya sedang merindui blog picisan saya niii.. rasa macam dah lama ajeee tak update..
  • sorry readers and followers… memandangkan sekarang saya tengah final exam, maka terpaksa saya biarkan diri saya merindui blog ini
  • cewahhhh.. ayat nak sastera aje.. kalah orang yang nak ambil SPM..!!
  • ehhee oke oke memandangkan sepanjang dua minggu ni aku hanya bertungkus lumus menelaah, tak ada apa sangat aku nak tunjuk
  • melainkan sedikit koleksi gambar  gambar webbie

 

story of me

 

  • ohhh ini tidak banyak kalau nak dibandingkan dengan jumlah sebenar gambar yang telah aku ambil guna webcam
  • apa yang aku tahu aku sangat sangat sangat gila dengan webcam
  • tambah lagi kualiti gambar yang aku ambil dengan webcam ni boleh tahan dan agak memuaskan hati, jiwa dan raga
  • gambar gambar di atas aku jadikan kolaj apabila satu malam tiba tiba aku mengimbas kembali kenangan aku
  • kenangan yang best best semua nya.. Alhamdulillah…
  • dalam hidup aku berjumpa dengan ramai orang, pelbagai rupa, pelbagai ragam, pelbagai cabaran dan dugaan
  • Alhamdulillah sekali lagi aku mamanjatkan kesyukuran kerana terus menjadi kuat untuk hadapi segalanya di saat saat aku sedang struggle untuk final exam

 

 

 

currently listening to : My Favorite Game by The Cardigans

perasaan : I don’t what you’re looking for, you haven’t found it baby that’s for sure

1 comment :

Rara Nasiha said...

upload gmbar banyak2 pun takpa,sebab cantik. :)