Wednesday, October 20, 2010

Perubahan Terma dan Syarat

masih ingat entry ini???

CABARAN 21 Hari Mencari Dia

(mengarut aje kan kan kannnnn~ gila betul cabaran ni!!)

 

 

 

  • ouhhh memandangkan N telah dikeluarkan dari carta dengan rasmi nya, maka penganjur cabaran ini iaitu Cik Mira telah bersetuju untuk mengubah sedikit terma dan syarat
  • kenapa N dikeluarkan dari dalam carta???? ouhhh itu biar aku, dan Cik Mira aje yang tahu…
  • dan pengeluaran beliau dari carta sebenarnya buat aku sedikit rasa lega.. kenapa??? sebab sejujurnya… aku rasa aku macam dah tak ada perasaan pada Encik N, sebab kisah dah lama kan…
  • so diharap Encik N berbahagia dengan kehidupan beliau sekarang.. dan saya gembiranya mengumumkan saya dan Encik N sekarang kawan dan I’m happy for it

IMG_5122

in pic : Cik Mira

 

ouhhh yaaaa…. bercakap mengenai terma dan syarat yang telah diubah… berikut adalah kata kata Cik Mira pada aku sebentar tadi :

“Okay.. last 29hb ni…. kenalpasti ye..”

(ohh maaf detailnya terrrrr-paksa aku rahsiakan kerana aku tak mahu ade yang perasan mahupun salah faham dengan statement di blog ni)

 

  • oke.. keputusan Cik Mira aku terima…. 29hb akan menjadi tarikh penting aku…!!
  • bukan kerana tarikh akhir cabaran ni jatuh pada hari tersebut, tapi kerana pada 29hb Oktober 2010, adalah hari untuk mini event kelas kami iaitu GIGO Showcase..
  • dan yang paling buat debar berganda-ganda ialah aku bakal jadi pengacara majlis, digandingkan bersama-sama Iejam Hosen
  • wahhh sangat teruja dengan mini event kelas sendiri oke..!! heheee~

IMG_9233

Nisa A dan Iejam Hosen bakal bergabung, meletup!! haha

 

  • oke oke.. berbalik kepada topik… hmmm perubahan terma dan syarat??? alahaiii suka suka aje Cik Mira ni kan..
  • mentang mentang lah dia cabar aku.. haihhh
  • hello kawan, kau nak cabar aku sila lah cabar benda lain… adehhh yang kau cabar aku melibatkan hati dan perasaan kenapa????
  • kan kita tengah final exam ni?? sempat pulak kan aku nak pergi mengembara ke dalam hati aku semata mata untuk mengenal pasti siapa yang aku sayang???
  • haihhh kau ke aku yang gila?? haha dua dua gilaaa…
  • Cik Mira : gila sebab cabar aku benda yang gila macam ni
  • Aku : gila sebab aku tak rasa aku se-pengecut itu untuk menolak cabaran ni walaupun aku merasakan cabaran ni cukup gila untuk buat aku gila!!

 

  • oke oke.. aku JUJUR ye.. dalam hati aku… selain FAHRIN AHMAD (ecehhh~), aku sayang Allah, Rasulullah, family dan kawan kawan okeee…
  • SOMEONE SPECIAL???? maybe not now??? (take note : i said MAYBE….) but who knows kan??? kalau Allah pertemukan aku dengan sesiapa??
  • Jodoh pertemuan di tangan Tuhan..
  • tapi apa yang penting… aku nak jaga study aku, dan pointer yang aku tengah struggle ni, untuk Allah dan untuk my parents :) insyaAllah…

 

 

 

 

currently listening to : When There Was Me And You by Vanessa Hudgens

perasaan : I thought you were my fairytale, a dream when I’m not sleeping