Friday, October 29, 2010

In The Making of GIGO Showcase

  • GIGO… bukan agogo.. bukan sogo… bukan logo…
  • GIGO stands for Garbage in Gold out. maknanya… dari nothing, now we have something. from nobody now we’re somebody
  • dari tak pandai apa apa kami tampil dengan short film masing masing
  • sesuatu yang membanggakan, datang dari budak budak kelas kami sendiri…
  • dan aku realize, aku sangat gembira bila dalam situasi seperti ini

 

Picture1865

Picture1859

  • kau tengokkk…!! kau tengokkk…!!! masa tengah rehearsal pon sempat lagi main webcam
  • dan kami kami semua comel oke. hahahaa
  • kan wonderful bila semua orang bekerjasama macam ni????
  • semua nya put an effort… semuanya berada di satu tempat pada satu masa.. takde konflik, takde gaduh
  • kan best macam ni??? ape ape yang berlaku pon, you guys rock my world bebeh

p/s : nak tahu apa ni GIGO nih?? next entry ye bebeh…

 

 

 

currently listening to : Jahat by Stacy

perasaan : aku sudah serik bercinta, kerna asyik berakhir dengan kecewa. tapi sejak hadirnya semua sistem kawalan kini terdedah =.=

No comments :