Sunday, October 24, 2010

In Love With . . .

  • yes, i’m in LOVE…!!!
  • oh my my my…. something unexpected happened…!!
  • I’M IN LOVE WITH her….. voice!

27187_119374771413285_119116144772481_275219_3083973_n

  • beliau suka nyanyi dan cover lagu orang, then post kat YouTube..
  • aku tak kaji lagi siapa dia, umur dia berapa
  • but she has a nice voice!! best best :)
  • ni video dia yang first aku tengok kat you tube :

 

 

  • wahhhh lagu feveret aku masa kini hehehee~
  • memang besh la budak ni boleh bawa lagu ni.. hehehe
  • dah suka tu kan aku mulakan pencarian video video beliau yang lain :)
  • dan aku jumpa satu video cover yang beliau buat.. dan lagu nye sangat sangat besh oke..
  • alahhh mesti ramai yang cakap aku ketinggalan zaman sebab baru tahu semua nih
  • ala peduli pulak aku, dah sebelum ni aku dok busy exam. huhuu
  • oke oke lets enjoy

 

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

*          *         *

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces

 

 

  • nice song kan kan kan.. woww.. besh nye
  • kenapa la baru sekarang aku tahu??? hahaha ape ape pun kalau nak dengar lagu lagu yang Maddie Jane cover sila search kat YouTube
  • hehe.. bye bye

 

 

 

 

currently listening to : Breakeven by The Script (covered by Maddie Jane)

perasaan : What am I supposed to do when the best part of me was always you???