Sunday, October 24, 2010

Gambar

SEBELUM dan SELEPAS. hahaa errkkk.. buruknye perangai kami

IMG_5481 IMG_5485

 

ERRRR.. APAKAH INI???? aku pun dah tak ingat apa aku tengok

IMG_5486 IMG_5491

 

Thanks bebeh.. kau demam pon nak jugak teman aku. Hehehee sudah nye, aku yang jangkit demam kau yeh, tu pun terima kasih jugak. HAHA

IMG_5568 IMG_5582

IMG_5496 IMG_5589

 

Kalau tengok wayang asyik cerita melayu or hollywood aje… mulanya konon konon nak tengok “Life As We Know It”.. sebab cerita ni ade unsur kekeluargaan lah kononnya.. kisah kena jaga baby.. macam best.. hahaa

tapi sampai aje depan BSC Mid Valley, tukar plannnn… “cerita hantu lah best”.. what the …???!!! so aku setuju jugak tengok cerita “The Child’s Eye”

IMG_5604

seram + thrilled + suspens oke.. NOT BAD AT ALL. aku memang confirm dah terjerit-jerit sebab terkujat.. ouhhh thanks mamat sebelah kiri sebab gelakkan daku.

cerita ni dalam bahasa Mandarin. dan location nya di Thailand. mengikut ending cerita ni, I hope ade lah sequel pulak.. haha konon dah berani lah tengok cerita hantu?? kui kui kui~

ouhhh ye nak tengok manusia separuh anjing??? tengok cerita ni oke..!! i still wondering how they create such monster..! nampak real derrr… takut oke.

the-childs-eye-2010-1

i love to scream. dont blame me. haha

i’d like to have a person next to me who can hold my hand to calm me when I’m scared.

and i actually love the way make me trembled.

oke bye.

 

 

 

 

currently listening to : Egokah Aku by Wali Band

perasaan : sedih sebab dengar lagu sedih. hohooo~

7 comments:

diana said...

kena cari boipren yang ade lengan ketul2 la macam gini..
hahah

Nisa A. said...

hahah
macam betol aje tuh
:P

mr.panda said...

bestnye....^^
nk tgk wyg gk...kt sni tgk lam lppy jek..xde wyg..grr

Nisa A. said...

mr.panda :

ehhehe
pegi la tgk kt wyg
besh
:)

humy obsesion said...

wha..kak nisa gmbr ney lah... dy 3d rite...

humy obsesion said...

wha... kak nisa.. movie ney bes an... 3d rite...

Nisa A. said...

@humy obsesion

hehe yup.. best.
tp akak x tgk 3D dear.. hehe~

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!

RAMAI-RAMAI KLIK YE !!