Thursday, October 21, 2010

CONTEST : Gojes wif Shawl

  • yeahhhh aku kembali mengganas dengan menyertai contest hahahaaa
  • aku ni memang gila contest lah kan…
  • tapi sekarang dah jarang aku join contest ehheee…
  • ade antara sebabnye, aku rasa aku tak ada gambar yang sesuai untuk contest tuh, ade jugak sebab aku busy sebab final exam
  • ouhhh sedang aku check shout box aku, aku baru perasan mesej dari adek Hanna kiut miut

 

Contest Gojes Wif Shawl

P7060065

(klik banner contest untuk ke blog tuan punya contest)

 

  • wahhh menarik meyh.. hehee maka pintu hati aku pun terbuka untuk menerima tag dari Adik Hanna
  • oke bebehh.. jom tengok tengok aku ni cukup syarat ke tak nak join contest ni..
  • buat nye tak cukup syarat?? kan tersingkir free free aje.. hek hek hekkk (ouhh terbayang diriku tersingkir dan pergi dengan menarik beg bagasi???)

 

1. okehh syarat pertama kena follow tuan punye contest.. Cik Asyazain, saya sudah follow anda ye bebeh.. dua dua fan page saudari pon saya sudah LIKE :)

2. satu gambar aje boleh guna untuk penyertaan.. hoh??? aku nak letak sploh nih, camne?? hehee oke satu pon jadi laaaa… gambar kat bawah ye

3. gurls aje boleh join contest! huaaaa ternyata diriku wanita yang begitu berharga.. eceehhhhh~

4. slogan?? nanti ye, sebelum tu sila lihat gambar saya yang tak semenggah ni…

 

Picture1045

  • ecehhh kalerful bebeh..!!!
  • errr… budak kecik kat belakang tu bukan peserta contest nye yee…
  • peserta nye, ye saya lah yang berbalut muka mengalahkan wanita arab padang pasir
  • heheee.. gambar ni dah lama, diambil dengan gembiranya menggunakan webcam tanpa peduli ade budak demok (gemuk) yang enterframe kat belakang
  • oke meh cite sikit pasal gaya shawl gua ni (ganas tetibe..)

gaya  yang aku tampilkan ialah ala ala wanita padang pasir, tu yang bertutup muka tuh.. shawl pulak aku pilih shawl rainbow yang ceria dan juga aku padankan dengan inner syria warna hitam purple.. gaya sebegini amat lah sesuai digayakan jika nak menghadiri majlis majlis yang ade tema arab / padang pasir… hehee… kalau pergi kelas hari hari vogue macam ni pon boleh jugak. janji konfiden! hehe

 

 

  • oke berikut adalah slogan untuk contest ni

Saya nampak gojes pakai shawl ni sebab saya rasa ceria menggunakan shawl yang colourful macam pelangi ni, ditambah pula dengan gaya yang sangat berlainan saya rasa saya akan jadi sangat gojes kalau saya nak pergi mana mana event ..”

 

okeeee… sudah siap entry contest.. masa untuk tag gegurls yang gojes di luar sana :)

 

 

 

currently listening to : Purnama Merindu by Siti Nurhaliza

perasaan : bermaknakah tiap baris kata kata, ataukah hanya di bibir saja.. bersungguhkah rindu yang engkau pamerkan, ataukah sekadar lakonan...