Thursday, October 14, 2010

Come Again

  • dulu…. ye dulu punya cerita… hmmm masa umur berapa pun aku dah lupa lahhh~
  • ingat lagi tak High School Musical 1??? memang hangatttt…!!! nak nak pulak tengok Troy Bolton yang gagah perkasa tuh main basket ball
  • memang suke bebbb…!! hensem + cute + macho.. hahahaa~ grrr*
  • ouhh abaikan bila aku dah jadi tak tentu hala macam ni wahahhaaa
  • aku suka SEMUAAAA lagu dalam HSM 1 nih… semua besh… dan aku masih suka sampai sekarang, even though HSM 2 & 3 pun ade lagu lagunye jugak
  • taknakk…!! aku nak jugak lagu HSM 1…!! wahahahaaa~ dan tiba tiba lagu ni muncul kembali ke ingatan lepas housemate aku dok nyanyi 

 

When There Was Me and You – Vanessa Hudgens

High School Musical 1

 

  • ouhhh masa menonton lagu ni dulu aku dah nanges nanges sebab kesian laa tengok Vanessa dalam HSM 1 ni dah salah faham dengan Troy (Zac Efron)
  • lepas tu beliau kecewa laaa then nak tinggalkan Troy…. sob sob~
  • wuuuu sumpah aku touching betol tengok babak nih
  • tengok pulak lirik lagu nye yang amat amat menyentuh hati rapuh ku ini.. ecehhhh~
  • rasa macam aku pulak yang kehilangan putera berkuda nye… hek hek hekkk.. ade nada gedik di situ yeh

 

zac-efron-high-school-musical-400a081007

fullamakkkk… hensem lah Zac Efron…!!! *grrrr* haha!!!

 

  • but reading the lyrics again and again has make me remember the past… “i thought you felt it too when there was me and you”…
  • couple of months had passed but i still can recall ever single thing that happened, vividly in my mind and I’m totally regret about this
  • saying the regret now is useless.. but i’m kinda feel blessed and thankful to realize that he’s not the one and i already get over him now.
  • sometimes when i bumped into him i feel that everything is totally gone. no more feelings, no more regret.
  • and now i’m happy with my life. yeahhh the stress is everywhere but why we just can’t think positively and do everything one at a time?
  • the key now is : patience…!!! (i mean patient with everythingggg…!!!)

 

 

 

currently listening to : When There Was Me and You by Vanessa Hudgens

perasaan : I thought you felt it too… when there was me and you

4 comments :

mRa said...

hehe~ ingt mRa sorang yang feeling2 bile dengar lagu ni dlu. yups2..suke gile lagu ni kot!! and and suke Zac jugak! hehe..

lgu ni leh jd lagu tema ble heartbroken jugak kan.. same here.. T_T

tapelah. be strong! ^__^

cik QasehThya said...

huhu..
agree with u.
patient is the key for everything..
:)

Nisa A. said...

mra :

thanxx dear
lagu ni sangat bermakna
:)

Nisa A. said...

qaseh :

hehe yup2
:)