Wednesday, October 13, 2010

Bermain Dengan Kamera dan Cahaya

  • ni tak ade keje punye keje… suka sangat main dengan kamera dan pencahayaan yang tak seberapa itu
  • setting bukan lah di mana mana studio yang gah
  • tapi hanya dalam bilik karaoke picisan yang sering aku kunjungi
  • bilik karaoke yang bisa buat hati aku jadi senang kembali

 

IMG_4860

IMG_4946

IMG_5045

IMG_5043

IMG_5037

nampak tak emma ade telinga arnab???? (the sentence is ♥  ___)

 

IMG_4978

IMG_4967

IMG_4880 semangat bila menyanyikan lagu Dua Insan

 

IMG_5035 

nama saya bermula dengan huruf…….

 

 

  • oke.. cerita tamat disini.. ehh cerita ke? i’m hardly typed anything???
  • ape ape aje la.. cerita nya terletak pada gambar
  • thanks kawan kawan sebab meluangkan masa berkualiti anda bersama sama
  • nanti pergi lagi.. i need more therapy. seriously!!!
  • p/s : kalau dah gambar tu ade muka aku maknanya bukan aku lah yang ambil kannnn~
  • photographer hebat hari itu : syazwan, emma, afif

 

 

 

 

currently listening to : Bye Bye by Mariah Carey

perasaan : i never knew i could hurt like this

10 comments :

Nur Areefah said...

wah smart lahh~

Nisa A. said...

thanxx dear :)

♥..permysuri_hati..♥ said...

santekk..:)

cik eira said...

ni bukan kat karoke pas ke ? heee :)

Nisa A. said...

permysuri :

hehe
thanxx
:)

Nisa A. said...

cik eira :

ohh yess
karaoke kat PAS
hehe
:)

mRa said...

lawa nye ! smart la dear!

Nurul Adzmeera Zakaria said...

pandai akak edit gambar..akak wat la tutorial pasal edit gambar..sayan pun nak tahu gak macam mana akak edit gambar..saya pun suka gak edit n ambil gambar macam akak...

Nisa A. said...

@mRa

thankss.. ni x seberapa la dear :)

Nisa A. said...

@Nurul Adzmeera Zakaria

hehehe gmbr2 ni xde edit la dik..
hehe akak pon bljr edit ckit2 dr blog lain :)