Friday, October 29, 2010

Air Sejuk

  • aktiviti lepas exam… mandi sungai!!! weehuuuu~
  • alah tempat yang dituju pun dekat aje… Sungai Congkak dekat area Hulu Langat menjadi pilihan hati.. cewahhhh
  • ni semua Iejam punya pasal lah.. hehehe
  • dia duk seronok sangat tengok cerita Siti Kelembai yang banyak shoot kat area Sungai Congkak.. hehehe
  • tapi kan memang pengalaman yang besh!!! wahahah I like more than million times!!!
  • ouhhh jujurnya.. ini kali pertama aku menjejakkan kaki ke Sungai Congkak.. Alhamdulillah ada jugak rezeki aku sampai ke sini
  • thanks kawan kawan…!!! you guys terbaek..!! mmuuaahh!!

IMG_5751 EDITED

IMG_5613

AKTIVITI MENJELAJAH HUTAN… mengikut kerenah Iejam yang nak kan spot yang cantekk + air dalam

 

IMG_5775

IMG_5762

IMG_5773

poster samarinda terbaru yang bertajuk : Cinta ku Hanyut di Sungai Congkak

 

 

  • wuaaaahhh!! air nye super sejuk oke!! aku dah naik semput sebab sakit dada
  • heheee… dah beberapa lama jugak lah aku tak mandi sungai…
  • antara faktor utama, sebab aku ade semput so tak tahan dengan air yang sejuk gila.. hehee
  • ye lah, orang dah kurus nak mampos memang macam ini.. sangat kesian hahahahaa oke abaikan abaikan
  • perasaan yang memenuhi hati aku sekarang ialah bersyukur teramat sangat… sesungguhnya Allah Maha Penyayang…
  • berpeluang juga kami berlima meluangkan masa bersama.. insyaAllah lepas ni kalau ada rezeki nak ke tempat lain pula.. doa doa kan ya :)

 

 

 

 

currently listening to : I Love The Way You Lie by Rihanna ft Eminem

perasaan : just gonna stand there and watch me burn, that’s all right because i like the way it hurts


10 comments:

  1. wahh..best nyee nisa..jeles rsa nye panda nengok..hehe..xde la..gurau jek..

    jom la dtg tganu,nt panda bwk nisa p 1 tmpat yg ssuai ngn nisa..xde sjuk pnye,air dia smua panas2..haha..kt La Hot Spring Besut T'ganu..

    ReplyDelete
  2. munsyi :

    yes2
    dah seminggu abes exam
    :)

    ReplyDelete
  3. @ku :

    hehe
    saya pon
    ni nasib kwn2 bawak :)

    ReplyDelete
  4. hisyam :

    hehe
    kan kan
    nnt sungai gabai lak insyaAllah

    ReplyDelete
  5. mr.panda :

    wahhh
    best nye hot spring
    :)

    ReplyDelete
  6. sungai congkak, dah salu sangattt g ;) tapi sekarang air dah kotorr lah kat sanaa

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay