Sunday, September 5, 2010

We Are Not Westerns..!!

  • hahaha muka pure melayu ade hati nak kata macam western???
  • ohhh tidak tidak.. jauh panggang dari api!
  • kami cuma suka makanan western..
  • dan hari ni aku dan Kak Nik memilih untuk berbuka puasa dengan makanan western! yeayyy
  • tapi sayangnya Kak Norin lak tak dapat join
  • ini adalah kerana beliau keluar dengan orang yang tersayang :D


Lokasi : Bintang Sidewalk Cafe, Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam
Waktu : 15 minit sebelum berbuka puasa haha!!







  • errkkkk muka 100% tanpa mekap so huduh kan. haha
  • ahh peduli apa, muka aku aku punya suka lah... nak keluar berbuka pun, bukan nak pergi disco???
  • haha tengah tunggu makanan pon kami buat muka tak malu ber-webbie
  • mamak yang jadi waiter tu sengih sengih jek tengok kitorang
  • heee p/s : comel kan Kak Nik pakai 3Tone dari Ayunar :)
  • soory takde gambar kami melahap Spaghetti Bolognaise dan Spicy Chicken Pasta Cajun hehe




perasaan : sushi dah dapat, so this is the time untuk spaghetti pulak!! nyum~

1 comment :

nurihime said...

ngeh3x...malas nk mekap2..sbb malas nk cuci la....hohoho....sedap kite mkn td kan??