Sunday, September 19, 2010

Videoblog ???

  • videoblog?? ape kah ia? haha aku pun kurang pasti
  • pernah menonton drama Impian by Sunsilk yang kat TV3 tu tak???
  • kan watak utamanya tu ada blog, tapi dia hanya post video..
  • senang je, cakap depan webcam dan post aje video….
  • nak buat macam tu boleh??? haha!! tapi macam malu la pulak kan kan….
  • persoalannya sekarang.. perlukah tidak aku buat macam tu??
  • hmmm… sekali sekali tulis diari dalam bentuk video mungkin oke kot???
  • hah? diari lah pulak.. haha.. ye, blog picisan inilah diari aku.. di mana aku meluah dan mencerita segala gala nya.
  • oh bukan segala galanya.. sebab apa? sebab aku dah berazam taknak menyindir atau mengutuk sesiapa menerusi blog dah..
  • insyaALLAH… sila sokong niat murni saya! hehee…
  • sebab saya nak blogosphere bersih aman damai tanpa sesiapa nak terasa justeru menjurus ke aras ketidakpuasan hati dan pergaduhan
  • errrkkk.. ayat skema gilaaa!!! takpelah.. memang dulu aku nak jadi budak sastera pon kan..
  • tapi malangnya cikgu letak aku dalam kelas sains tulen walaupun aku tak minat =.=”
  • okehh ini dah menyimpang.. hehehee...
  • so guys.. what do you think??? need your opinion!!



perasaan : video blog macam seronok?

    4 comments :

    Sharinginfoz said...

    rasanya ok tapi takut org salah guna tak kira le gambar kita ke video kita ke

    lionteen said...

    ade sorang yang lionteen xbape suke dgn die,die punye blog dalam bntuk vdeo..
    sume je vdeo..
    xde tulis2..
    tp sgt la annoying..
    xde org pun mnjuenguk ke blog die tu..

    tp klau nisa yang buat meby ramai la yg suke tgk termsuk lionteen ni..
    hehe..
    sskali nk jgk tgk dalam vdeo kan..
    hehe

    Nisa A. said...

    sharinginfoz :

    betul jugak tu..
    eii takutnye!

    Nisa A. said...

    lionteen :

    hheee cmtu lak eh.
    xde la. biasa2 je :)