Sunday, September 19, 2010

Video Muka Tak Malu Memang Macam Ni…

  • video muka tak malu memang macam ni…
  • hehe copy paste tajuk sahaja…
  • ouhh tajuknya sangat mengundang ye.. mungkin awal awal orang baca mesti orang ingat aku nak mengutuk orang kan kan
  • ouhhhh bukan sama sekali! aku dah janji tak mahu jadi seperti itu lagi kan kan… (sekali lagi, sila sokong niat murni saya! hehe)
  • ni haa.. aku nak publish video aku nyanyi lagu Dan Sebenarnya, originally by Yuna..
  • memang muka tak malu la kan aku sanggup publish kat sini
  • ehh ehh peduli pulak kan? ini blog peribadi aku…
  • so I guess I can do whatever I like.. whether to post the ugliest picture of mine or video like this one :

 

 

  • hehehee.. sila berkenalan dengan  pemain gitar.. ehh!! tidak! dia sudah berpunya laa.. sorry! ahhaa
  • beliau memang rajin carikan kord gitar kalau kami yang nakal ni request…
  • :D thankss korang haha.. memang kelakar jek muka aku dalam video tersebut kan kan…
  • menyanyi macam takde hari esok, dan suara katak serak serak mak aihhh maaf kalau aku telah rosakkan lagu ni dengan kadar melampau!
  • ohhh sekali lagi… ini blog aku.. so, peduli pulak aku kan kan :D nggeeee~
  • senyum!

 

 

 

perasaan : aku suka nyanyi ikut gitar :)

26 comments :

Sharinginfoz said...

belasah aja dah kita punya blog kan

Hizami Rahim said...

haha~
;)
teruskan usaha~

cikWawa ORKID said...

hehee..nisa..smpt lg tu betulkan shwl awl2 tu..heehee

mr.panda said...

cehh...igtkn nk main sdiri dh...

tkejut jgk..haha

rpa2 nye ade guitarist len..

tp kn..knape laa nk nyanyi pn smpat lg touchup tdung tu??haha..

kahkahkah.....smbil tgk smbil komen part by part..yg ni nk komen psal kontrol ayu..haha...nk gelak guling2..

errrr...tp kn..best la jgk nisa nyanyi..hehe..


keep it up!*wink wink...^^

a little less conversation said...

eh kt2 las bdio tu tgk lirik dlm fon ke? hehe =]

pape pn..apsl nisa sorg je nyanyi?

a little less conversation said...

opsss lupe plak..pe kata nisa n the gang wt video cmni..

http://www.youtube.com/watch?v=WO9H_P6wQvw

agak best gak tgk dorg 2 ni nyanyi..huhu

shakina said...

rindu kau kay...hahaha.ttbe.mcm takde kne mngene ngn topic kan.

SpaQue said...

good try nisa..
make up ok
dressing ayu2 gitu :)
gitaris menten
klu key suara dpt naik lg 1 mmg leh jual..hehe..off key sket je..
but overall okay lor..
3.5/5

Nisa A. said...

@Sharinginfoz

kan kan kann
haha
:D

Nisa A. said...

@Hizami Rahim

hizami, nnt kita buat video duet kita yea... hahaha!!!

Nisa A. said...

@cikWawa ORKID

haha
nak buat camne.. baru perasan shawl tu senget sengett..
hehhe
kena la maintain kecomelan. auwww~

Nisa A. said...

@mr.panda

hahaha
saje buat gempak. lalalaa~
ahhaha
gelak eyhh xpe xpe :P
mane ade sedapnye...
ke laut tuhh ahha~

Nisa A. said...

@a little less conversation

hehe
bukan lahhh..
tgk mesej la
:P
heheh

psl video tuh, insyaAllah nnt nisa tgk ye :)

thanks!!

Nisa A. said...

@shakina


hahahha
xpe xpe
aku pon rindu kamoo!!
:D

Nisa A. said...

@SpaQue

ahaaa
ni nyanyi main main ajee.. lalalla
btw 3.5???
wahhhh thanksss :)

wakmizie said...

oh.. ini adalah bakal pengganti yuna & ainan tasnem yer puan2 dan tuan2 semua.. tapi satu percubaan yg bagus.. nk buat gak ar..

Nisa A. said...

@wakmizie

hahah
xde lah sampai leh ganti yuna..
haipppp
ni nyanyi suka suki ajee
:)

~boy @ Mr. K~ said...

Nanyi sambil duduk adalah satu cara yg tak praktikal... sabb suara tak dpt keluar dgn sempurna... suara korang ada potensi.. tapi tak keluar sepenuhnya..(myb sbb duduk or malu)... hik3... keep it up!.

wah..mcm pgkritik af plak..ki3

Nisa A. said...

@~boy @ Mr. K~

ahhaaa
:D
thanks for the comment.
btw ni video suka2 aje ^,^

sinah mohamed said...

gud job girl. !!
nice try,, keep it up. SENYUM selalu okeh.?? :)

sinah mohamed said...

nice try gurlz. !!
senyum selalu OKeh.. ?? :)

Nisa Menaip said...

@sinah mohamed

ehhehe thank you!!!

Anonymous said...

sape nama mamat tu???rsenya cm bdk matrik ak...matrik mlake..haha..kalo slah maaf yea...

Nisa Menaip said...

@Anonymous

mamat??
yg main gitar tu ke??
ouhh tu hazim,
tak tau lak dia tu matrik ke x dulu. hehee

trigyy said...

tak sagka, nyanyi pom pndai jgk.. hehhe

dhia adawiyah said...

suara kak nisa sedaappp~` pandai nyanyi ..masuk mentor pun boley ..