Sunday, September 19, 2010

Video Muka Tak Malu Memang Macam Ni…

  • video muka tak malu memang macam ni…
  • hehe copy paste tajuk sahaja…
  • ouhh tajuknya sangat mengundang ye.. mungkin awal awal orang baca mesti orang ingat aku nak mengutuk orang kan kan
  • ouhhhh bukan sama sekali! aku dah janji tak mahu jadi seperti itu lagi kan kan… (sekali lagi, sila sokong niat murni saya! hehe)
  • ni haa.. aku nak publish video aku nyanyi lagu Dan Sebenarnya, originally by Yuna..
  • memang muka tak malu la kan aku sanggup publish kat sini
  • ehh ehh peduli pulak kan? ini blog peribadi aku…
  • so I guess I can do whatever I like.. whether to post the ugliest picture of mine or video like this one :

 

 

  • hehehee.. sila berkenalan dengan  pemain gitar.. ehh!! tidak! dia sudah berpunya laa.. sorry! ahhaa
  • beliau memang rajin carikan kord gitar kalau kami yang nakal ni request…
  • :D thankss korang haha.. memang kelakar jek muka aku dalam video tersebut kan kan…
  • menyanyi macam takde hari esok, dan suara katak serak serak mak aihhh maaf kalau aku telah rosakkan lagu ni dengan kadar melampau!
  • ohhh sekali lagi… ini blog aku.. so, peduli pulak aku kan kan :D nggeeee~
  • senyum!

 

 

 

perasaan : aku suka nyanyi ikut gitar :)


26 comments:

  1. belasah aja dah kita punya blog kan

    ReplyDelete
  2. hehee..nisa..smpt lg tu betulkan shwl awl2 tu..heehee

    ReplyDelete
  3. cehh...igtkn nk main sdiri dh...

    tkejut jgk..haha

    rpa2 nye ade guitarist len..

    tp kn..knape laa nk nyanyi pn smpat lg touchup tdung tu??haha..

    kahkahkah.....smbil tgk smbil komen part by part..yg ni nk komen psal kontrol ayu..haha...nk gelak guling2..

    errrr...tp kn..best la jgk nisa nyanyi..hehe..


    keep it up!*wink wink...^^

    ReplyDelete
  4. eh kt2 las bdio tu tgk lirik dlm fon ke? hehe =]

    pape pn..apsl nisa sorg je nyanyi?

    ReplyDelete
  5. opsss lupe plak..pe kata nisa n the gang wt video cmni..

    http://www.youtube.com/watch?v=WO9H_P6wQvw

    agak best gak tgk dorg 2 ni nyanyi..huhu

    ReplyDelete
  6. rindu kau kay...hahaha.ttbe.mcm takde kne mngene ngn topic kan.

    ReplyDelete
  7. good try nisa..
    make up ok
    dressing ayu2 gitu :)
    gitaris menten
    klu key suara dpt naik lg 1 mmg leh jual..hehe..off key sket je..
    but overall okay lor..
    3.5/5

    ReplyDelete
  8. @Hizami Rahim

    hizami, nnt kita buat video duet kita yea... hahaha!!!

    ReplyDelete
  9. @cikWawa ORKID

    haha
    nak buat camne.. baru perasan shawl tu senget sengett..
    hehhe
    kena la maintain kecomelan. auwww~

    ReplyDelete
  10. @mr.panda

    hahaha
    saje buat gempak. lalalaa~
    ahhaha
    gelak eyhh xpe xpe :P
    mane ade sedapnye...
    ke laut tuhh ahha~

    ReplyDelete
  11. @a little less conversation

    hehe
    bukan lahhh..
    tgk mesej la
    :P
    heheh

    psl video tuh, insyaAllah nnt nisa tgk ye :)

    thanks!!

    ReplyDelete
  12. @shakina


    hahahha
    xpe xpe
    aku pon rindu kamoo!!
    :D

    ReplyDelete
  13. @SpaQue

    ahaaa
    ni nyanyi main main ajee.. lalalla
    btw 3.5???
    wahhhh thanksss :)

    ReplyDelete
  14. oh.. ini adalah bakal pengganti yuna & ainan tasnem yer puan2 dan tuan2 semua.. tapi satu percubaan yg bagus.. nk buat gak ar..

    ReplyDelete
  15. @wakmizie

    hahah
    xde lah sampai leh ganti yuna..
    haipppp
    ni nyanyi suka suki ajee
    :)

    ReplyDelete
  16. Nanyi sambil duduk adalah satu cara yg tak praktikal... sabb suara tak dpt keluar dgn sempurna... suara korang ada potensi.. tapi tak keluar sepenuhnya..(myb sbb duduk or malu)... hik3... keep it up!.

    wah..mcm pgkritik af plak..ki3

    ReplyDelete
  17. @~boy @ Mr. K~

    ahhaaa
    :D
    thanks for the comment.
    btw ni video suka2 aje ^,^

    ReplyDelete
  18. gud job girl. !!
    nice try,, keep it up. SENYUM selalu okeh.?? :)

    ReplyDelete
  19. nice try gurlz. !!
    senyum selalu OKeh.. ?? :)

    ReplyDelete
  20. sape nama mamat tu???rsenya cm bdk matrik ak...matrik mlake..haha..kalo slah maaf yea...

    ReplyDelete
  21. @Anonymous

    mamat??
    yg main gitar tu ke??
    ouhh tu hazim,
    tak tau lak dia tu matrik ke x dulu. hehee

    ReplyDelete
  22. tak sagka, nyanyi pom pndai jgk.. hehhe

    ReplyDelete
  23. suara kak nisa sedaappp~` pandai nyanyi ..masuk mentor pun boley ..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay