Saturday, September 4, 2010

Trying Looklet

  • heheee orang lain dah ade page Looklet...
  • aku nak jugak.. cubaan menjadi fashionista kononnnnye..! haha
  • aku tak pandai lah nak bergaya sangat...
  • yang aku tahu aku suka kan style yang simple but cute. wahaha
  • padahal aku tak cute tak lawa... hohooo~
  • takpelah, tak dapat beli baju yang macam tu pun takpe, dalam Looklet semua ada. wahaha~



  • aku tak tahan betol dengan ruffled skirt tuh.. sumpah comel..
  • ohh aku suka boot nya jugaaa~
  • ohh jangan cela nama aku bagi pada style nih.. aku bukan pandai ber-fesyen pon..
  • takde idea langsung nak bagi nama apa dah.. hehe
  • aku buka akaun Looklet ni suka suka sahaja... tak ada kena mengena dengan sesiapa pun :)


perasaan : lepas raya.

2 comments :

Hizami Rahim said...

oh.
looklet tu apa ek?
hehe.
:)

Nisa A. said...

looklet ni website utk kita design fesyen kita sndri. kita buleh pilih model, baju, aksesori, kasut, suma la.. hehee