Sunday, September 19, 2010

Soulmate – Acoustic Cover

  • tahu lagu Soulmate yang dinyanyikan oleh Natasha Bedingfield tak?
  • lagu tu best tau.. aku suka sangat sangat
  • cuma aku sure suara aku tak sedap dan tak sampai untuk note lagu nih..
  • oh by the way.. hari tu abang aku si Meuz Angelo ada main gitar lagu ni..
  • means that, versi acoustic laa.. yang menariknya dia siap rakam.. ohh dia guna electric guitar ye… so excited!

 

listen :

ini baru muziknya aje.. bila lah along mahu buat video merakam beliau main guitar itu ye? ohh lupa…! beliau bagitahu webcam beliau rosak, so tak boleh rakam video… dia hanya mampu rakam mp3 sahaja…

ehemmm… and he told me that he’s looking for anyone who could sing this song using the music he played and record it.. interested? haha

 

 

 

perasaan : bukan ahli muzik lagi.

4 comments :

Amira Farhana said...

Still tak da penyanyi lagi ke dear. lagu neh muzik dye, tersungguh la sedap

Misa Sakura! said...

ckp kat abg awak, nk sy nyanyikan ke? =P

Nisa A. said...

@Amira Farhana

nak suh kau nyanyi la der. hahaa~

Nisa A. said...

@Misa Sakura!

hahaha
awk la tanye beliau :P