Thursday, September 23, 2010

Siapa Saya Jumpa Di KFC???

  • siapa penonton setia TV3 mesti kenal dia
  • siapa yang tengok Top Host kat TV3 mesti tahu
  • ini dia

 

Picture1605

Picture1607

  • oke tengoklah it’s him..! FAIZAL AZHAR…. one of the Top Host’s participants
  • dia datang ke KFC tu untuk study.. dia kan dah final year.. kesian dia study sampai awal pagi
  • tak silap aku pukul tiga pagi..
  • oke sudah sudah lah excited aku tu.. haha sakai.

 

 

 

perasaan : aku suka Top Host. suka suka sangat sangat.


8 comments:

  1. waa...
    best nye...
    suke dgn mereka semua y join top host tu....

    ReplyDelete
  2. wah.
    wah.
    wah.
    zami xkenal.
    hurm.
    x tgk tv.
    :'(

    ReplyDelete
  3. heh?? npe muke top host tu sme je mcm gmbr ke2.. kaku sgt...

    ReplyDelete
  4. wah2... comei ler top host tue.. eheeee... jeles nie

    ReplyDelete
  5. Nisa... faizal azhar ni kawan sekola menengah bf ayun .. hehe :)

    Nisa kat KFC tu pon study jugak??? hehe

    ReplyDelete
  6. muka familiar aje..
    tapi xkenal pown..
    HAHA

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay