Tuesday, September 21, 2010

Sekali Sekala

 

hikayat satu malam bila Iejam tak boleh berhenti gelak dan Afifi menyorok bawah meja!

dan sekali sekala ada orang yang join juga untuk dinner!

IMG_2489

IMG_2484

IMG_2487 makhluk Tuhan paling sexy : Kak Nik, Nisa, Bell, Iejam, Afif

 

 

  • maaf gambar malas betul aku nak edit..
  • my first dinner lepas sampai di shah alam setelah cuti berhari raya sampai ke penghujung
  • dan aku sedih masih banyak gerai tak buka lagi, especially Gee Corner feveret aku!

 

 

perasaan : makan aje aku ni? cepat habis duit lah macam ni!

4 comments :

Hizami Rahim said...

wah.
kol bape ni kuar ?
hehe~

nurihime said...

ahaha..mukaku busuk..baru sampai dah keluar balik...lalala

Killa92 said...

Ahaha klako la muke Afif pic makhluk Tuhan plg Sexy

Killa92 said...

Ahaha klako la muke Afif pic makhluk Tuhan plg Sexy