Sunday, September 19, 2010

Sejak Bila Post Gambar Kat Facebook Menjadi Sungguh Menakutkan???

  • haaaaaaaa… itu persoalan nya!!!
  • sekarang ni macam macam dah jadi.. amaran pun dah dikeluarkan.. so kita kena amik tindakan lah kan kan?
  • jangan nak terhantuk baru tengadah
  • dalam dunia siber ni macam macam boleh dilakukan…
  • nak tahu? sila tengok apa yang saya jumpa di youtube :

 

 

  • so macam mana? hmmm.. keputusan di tangan masing masing
  • semua dah besar kan patut tahu mana yang betul mana yang salah.. mana yang patut atau tidak

 

 

 

  • aku tidak cuba untuk berlagak alim dan beri ceramah kat sini ye..
  • tapi mesti ada sebab nya kalau tak kenapa video macam ni boleh ada kan?
  • insyaAllah lepas ni aku akan lebih berhati hati dengan gambar yang bakal di post bukan sahaja di facebook, tapi di blog dan segala social networking websites yang aku ada.
  • so mari lah kita sama sama memastikan perkara macam dalam video video di atas tidak berlaku kepada kita mahupun orang di sekeliling kita… insyaAllah
  • eh eh ayat dah nak macam wakil rakyat aje.. haha
  • fikir fikirkan dan selamat menjaga privasi! hehee

 

 

perasaan : takut jugak!


10 comments:

  1. ishhhh...ade ke org cmtu????

    xpenah nk terpikir ade org cmtu..

    tkut gk,wlpn panda ni laki2..haha

    mne la tau kn...

    ish3..ni psycho dh kire nye kn..

    so,kpd gurl2,sila laa hati2...

    xnk awek panda nt jd cmtu...huhu

    ReplyDelete
  2. ishhhh...ade ke org cmtu????

    xpenah nk terpikir ade org cmtu..

    tkut gk,wlpn panda ni laki2..haha

    mne la tau kn...

    ish3..ni psycho dh kire nye kn..

    so,kpd gurl2,sila laa hati2...

    xnk awek panda nt jd cmtu...huhu

    ReplyDelete
  3. woo..creepy...esp the 1st one...total creepy....

    ReplyDelete
  4. ade ke org cm2 ? terok gilew . hee~ menakutkn org jek . tak patot lha wt cm2 kn . privasi org kot . ne boleh curik2 jek . hm ..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay