Friday, September 3, 2010

Rezeki Tuhan Berada Di Mana Mana

  • alhamdulillah…. hari ni aku berbuka puasa dengan rakan rakan lagi
  • memang bertuah hidup ni bila kita ada kawan kawan di sekeliling
  • yang sentiasa ada untuk sama sama meluangkan masa dan berbuka puasa
  • setakat ni, takde lagi pengalaman pahit berbuka puasa. semua indah
  • lebih lebih lagi seminggu berpuasa dengan keluarga, memang heaven! aku asyik tibai nasi aje
  • ye lah masakan mak memang tiada tandingannya
  • tapi bila kat sini, kita jauh dari keluarga dan kawan kawan lah keluarga di sini

 

aktiviti hari ni, mengubat duka kebosanan dengan menonton Vampire Sucks… alamak.. sekali lagi aku tidak tahu ada babak “aummmm aummm”  dalam filem ni. malu aku tengok tadi nyahhhh…. kemudian lepas tengok wayang, apa lagi aktiviti yang dibuat oleh orang yang gila fotografi macam aku???? yaa… time to snap here and there bebeh!!!

 

IMG_1104 IMG_1106

IMG_1132 IMG_1145

  • oke demikian wajah wajah yang berada di tempat kejadian iaitu Jusco Bukit Raja
  • manusia bertuah : Iejam Hosen, Nisa A, Razak Tarmizi dan Amira Farhana
  • jalan jalan cuci mata sahaja tengok orang ramai menghabiskan wang untuk shopping raya dan sale sana sini
  • baju baju semua lawa, diskaun memang menggoda, aksesori memang menawan tapi not for me this time :)
  • heheee…. jalan jalan cuci mata sambil duduk lepak dengan kawan lebih menggembirakan aku rasa… aku rasalah, tapi tak tahu lah untuk mereka yang lain
  • seronok tengok budak budak comel pakai skirt berlari lari bawak belon pink
  • oke dah habis membebel pasal lepak di Jusco, jom ke Tasik Seksyen 7 untuk berbuka puasa :)

 

IMG_1196 IMG_1199

IMG_1214 IMG_1216

 

  • ohhh mama papa, seronok dan romantisssss nya berbuka tepi tasik
  • angin sepoi sepoi bahasa sejuk lagi nyaman
  • ini kali kedua aku berbuka puasa betul betul dipanggil outdoor… tanpa atap okeh
  • beruntung betul bila sebelah tasik itu adalah bazaar ramadhan, makanan semua boleh tahan
  • tapi kami tak stay lama lama untuk lepak, sejuk sangat pulak.. tambahan pulak tengahari tadi dah hujan…

 

IMG_1127 IMG_1131

IMG_1152 IMG_1155

 

  • memang rezeki aku untuk berbuka puasa bersama mereka pula hari ni. Alhamdulillah :)
  • Life is good.. Thank You ALLAH. Syukrannnn…!!!
  • Lepas ni aku akan mencari peluang untuk berbuka puasa dengan yang lain, yang belum pernah berbuka dengan aku lagi insyaAllah…
  • hmmm…. dengan abang abang aku pun belum lagi.
  • kalau tak dapat berbuka, mungkin sahur bersama???
  • insyaALLAH… doa doakan ye. mudah mudah ada rezeki nya…

 

 

 

perasaan : syukur nya tidak terkata :)

6 comments:

Anonymous said...

like it bebeh!

- anak Pak Hosen via tak ada belog

Amira Farhana said...

hahhahahahaaha ! ketagih nak buat blog ke bang. hoho

Nisa A. said...

anak Pak Hosen :

wahahaa like it too!!
nnt kita try sybway ye bebeh!! haha

Nisa A. said...

ana :

haha..
bior dia kan ana
sapa suh x aktif blogging dah
haha
:P

Anonymous said...

suke suke suke...
hehehehe....

- ajak

Nisa A. said...

hehe suke jugakk ajak :)

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!

RAMAI-RAMAI KLIK YE !!