Friday, September 17, 2010

Perlukan Font Yang Cantik dan Unik???

mesti ramai yang sudah cuba buat banner or buat kerja editing sendiri

bagi yang baru belajar macam aku tak perlu guna software yang complicated sangat… cukup lah kalau guna Photoscape, Picasa atau Picnik

tapi ade pulak masalah timbul

mesti ada yang tak puas hati dengan font yang sedia ada kan kan kan...

korang nak tahu mana nak cari font yang cun + unik + woww????

satu hari di hari biasa, aku jalan terjah blog blog..  maka aku terjumpa blog yang cool nih iaitu blog :

 

EZHAN ARTWORK

Untitled 

Click on the pic to go to Ezhan Artwork’s page

 

and jom cekidaut entry yang ini :

Untitled

sila klik pada gambar di atas untuk ke entry tersebut.

 

dalam 20 website yang dicadangkan oleh saudara Ezhan, aku berkenan pada satu aje iaitu :

hsfsa 

klik pada gambar untuk ke website tersebut.

 

oke akhir kata korang selongkar lah blog encik Ezhan kita tu ye.. banyak tips dan tutorial yang sangat berguna. so enjoy it!

 

 

 

perasaan : gila IT?


13 comments:

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay