Friday, September 3, 2010

Oh Mood Raya… Kembalilah…!!!

  • yeaaa…. mood yang kian pudar.. err aku rasa memang pudar dah pon
  • aku mengaku tahun ni mood raya memang jatuh menjunam
  • aku tak boleh concentrate meriah riang ria nak raya sebab aku ada banyak assignment yang perlu disiapkan dan submit lepas raya
  • dan juga cuti yang cuma ada tiga hari.. yeaaaa TIGA hari aje..!!! ohh tolong jangan kejam dengan student sob sob sob~
  • ohh nasib baik lecturer aku semua baik hati bagi cuti :)
  • oke ini apa yang aku buat kat rumah untuk menaikkan serba sedikit mood raya

 

IMG_1371 IMG_1374

IMG_1381 IMG_1412

 

  • whaaaa… thanks Cha, Nono, Fatin & Syaz
  • meriah sunggoh bunga api yang kalian seludup dari Jalan TAR ke Krisoberil wahahaaa~
  • sedikit sebanyak buat aku rasa excited jugak lah memikirkan pasal raya
  • errr… korang nampak tak perkataan L.O.V.E yang dorang cuba buat? ngeeee~

 

IMG_1415 IMG_1416

  • okeh okeh.. haaaaaaaaaaaa nampak tu??? alaaaa.. yang ituuuuuuuuuuuuuuuuu~
  • heheee.. itu pulak bentuk heart auwww auwww….~
  • Syaz ni buat bentuk heart ni ade ape ape kah?? mungkin kah beliau sedang bahagia??? weeeeee….~
  • oke oke.. sudah sudah lah main bunga api. lagipun kitorang dah besar.
  • hehe… saje je main bunga api, nak semarakkan mood raya le konon konon kannn :D
  • hehee by the way, thanks again Cha, Nono, Fatin dan Syaz…

 

muka

 

 

perasaan : nak main meriam boleh????


5 comments:

  1. haha jom zami..........
    kita main meriam nak??
    kui3~

    ReplyDelete
  2. tak mau main meriam .
    nanti bergegar otak . haha

    ReplyDelete
  3. miss hanna :

    haha
    meriam adalah dilarang
    :D
    ngeeeee~

    ReplyDelete
  4. kay sweetie!
    thnx for the pics
    syaz kidnap dah sume :)

    ehem, bunga2? biarlah rahsia. haha

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay