Wednesday, September 8, 2010

Miracle

  • hari terakhir aku di Shah Alam sebelum aku pulang beraya ke Pahang tahun ini
  • aku tiba -tiba inginkan suasana berbuka puasa dengan kawan kawan, mesti seronok..
  • sebab ada lagi kawan rapat yang belum lagi berpeluang berbuka puasa dengan aku
  • abang abang aku pon tak berkesempatan berbuka dengan aku...
  • tu belum kira budak budak band The Unstable, White Project Station.. aiyoh...
  • rasa macam Ramadhan kali ni singkat sangat pulak???
  • dan hari ni, aku telah terfikirkan sesuatu... sesuatu yang dah lama aku nak lakukan...
  • berbuka dengan dia...

Amira Yusof

restoran ni kata mereka kehabisan ais..!!!! very slow service.  so lame~

hehe muka tak semenggah aku. selekeh gila ku rasakan...!!!


abaikan bendasing yang bermaharajalela kat muka aku. haha


Alhamdulillah... Mira tak menolak pelawaan aku untuk berbuka bersama. yeahhh.. I guess I got so many things to say to her... it's just, I don't have this kind of chance before... dan aku decide nak keluar berdua je dengan beliau. yeaa.. I have to make things clear and I don't want to live in misunderstanding anymore.


peace bebeh


selebet nye hidung merah.


nyanyi dengan penuh kesyahduan~


aku malu malu kambenggg kunun nye~

Alhamdulillah.. segala-galanya dah jelas. dan aku harap ia berkekalan. Amin....~





perasaan : syukur. everything turn well..~