Sunday, September 5, 2010

MINTA MAAF SEMUA

maaf lah... saya terpaksa delete entry mengenai pemilihan header baru untuk blog saya..

SEBAB APA????

sebab saya dengan tidak sengaja telah ter-delete folder yang mengandungi header header tersebut. bukan saya tidak boleh copy image dari blog saya ni, tapi saiznya akan menjadi kecik dan kalau saya resize, gambar akan jadi pecah pecah. 

minta maaf sekali lagi. pada yang da undi untuk header tu, terima kasih banyak banyak, jasa anda amat dihargai.

tak mengapalah, lepas ni saya akan design lagi header baru :)

thank you guys for your support... xoxo

2 comments :

a little less conversation said...

xpe sy maafkn wlaupn x sempat nk tgk header tu pn..haha

jeera said...

kat recycle bin xde ke? huhu.. header tu cantikk :)