Tuesday, September 7, 2010

Meeting With AYUN at i-City

  • mula mula aku macam cuak lah bila ade orang tiba tiba mesej aku tengah tengah malam
  • terus aku tak layan, ye lah aku agak fobia dengan strangers
  • then orang mesej aku tu pun bagitahu bahawa beliau ialah Ayun, tuan punya online shop Ayunar
  • aku pun pelik lah, mengapa beliau mesej daku tengah tengah malam? nak ngorat kah?? ohhh no no~
  • beliau tanya aku dah siap pilih prize ke belom
  • aku pun masa tu baru je lepas finalize pilihan aku, cecececeee~ then terus isi order form
  • dan Ayun bagitahu, esok nya beliau nak ke Karangkraf, hantar barang
  • so alang alang dah dekat Shah Alam, beliau nak terus jumpa aku dan bagi hadiah by hand kat aku
  • aku pon macam terkejut lah, oke memang terkejut dan excited pon wahahaa~
  • tak sangka akhirnya ada jugak rezeki aku nak jumpa Ayun yang comel ituh

 

 

IMG_1548 EDITED 

Ayunnisa Rahman

IMG_1514 EDITED 

IMG_1587 EDITED

IMG_1564 EDITED 

IMG_1572 EDITED

 

  • okeh beliau memang comel dan sweet bila dah jumpa depan depan
  • sangat suka mata beliau yang original coklat itu okeh, kalau aku ni pakai contact lens jek. wahahaa~
  • so masa yang ada ni aku guna untuk ambil ambil gambar…
  • gambar limited ye, wahahaa… Cik Ziera pun datang lambat ye nyahhh~ huhuu
  • oke Ayun, thankss a lot ye dear :)
  • ade rezeki kita hang out dan photoshoot lagi ye, insyaAllah

 

 

 

perasaan : alhamdulillah (berjuta kali)