Tuesday, September 7, 2010

Magic Trick #1

okeh aku dah janji nak bagi tengok video magic trick kan kan kan~ nahh amik nih!

 

 

haaa jadi tak??? jadi takk???????????

heheee kalau nampak macam tipu sangat tuh, itu adalah disebabkan aku suruh beliau ulang trick beliau sebab aku nak rakam.. haha mungkin kah???

(sila klik kat sini untuk ke belog abang magic! haha)

 

 

 

perasaan : magic buat aku tercengang. haha


7 comments:

  1. hee..kelakar lak tgk. kawan naz, ezad dzid tu, yg pnh wat rancangan magic show "Magix" kat NTV7 dlu..
    kawan skola n ex classmate...tu lg tercengang klu dier wat magic depan2. Naz la slalu jd bahan magic dier..sngt hampeh! huhu

    ReplyDelete
  2. naz :

    hehe yuppp
    selalu kenakan kite ngn trick dia.
    tp seronok
    :D

    ReplyDelete
  3. puteri :

    tahu kan kan kan??
    hehe~

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay