Friday, September 3, 2010

Lagi dan Lagi…..

  • hai semua… tak bosan ke baca blog picisan i ni???
  • auwwww i terharu laju laju sebab ade jugakkkkk yang sudi singgah walau tak baca sampai habis.. hehe :D
  • geram jugak i sebab dah dua hari tak bisa online di rumah
  • sebab ape u’olls??????????? sebab kilat dan petir kelmarin dah kacau connection streamyx umah i yang sebelum ni laju giler babeng
  • tapi nak buat macam mana??? pengajaran kot, suruh i study lebeyh, siapkan assignment… wahahaa…
  • ohh ye dua tiga hari ni cerita yang sama sajaa… still, u’olls tak bosan lagi baca???
  • hehe ade yang bosan? maaf saya tak pernah sapa sapa baca blog picisan daku ini..auwwww hehe :P

 

okeh bebeh aktiviti Ramadhan hari ni, 1 September 2010 :

IMG_1278 IMG_1279 IMG_1281

IMG_1267 IMG_1276

 

  • yeahhh… hala tuju?? semestinya Syed Bistro di Plaza Alam Sentral
  • sebabnya Iejam Hosen dah mengidam chicken chop.. jadi Syazwan dan Ana pilihkan lokasi berbuka manakala Ajak join sekaki
  • ohhh tidak dinafikan chicken chop kat bistro itu boleh tahan.. malangnyaaa.. aku takde selera order chicken chop
  • cukup aku order roti sardin :) masihhhh kenyang yeahh :)

 

IMG_1283 IMG_1299

ohhh mari lihat aktiviti gila aku dan Iejam

maaf ye inilah rutin Ramadhan aku selain dari pergi kelas dan amik masa pening pening pasal assignment

 

IMG_1309 IMG_1311

 

aktiviti seterusnya??? errrr…

IMG_1321 IMG_1324

 

  • haha okeh itu sahaja hari ni yaaa… kita tengok lah kalau esok aku ada lagi aktiviti yang sama…
  • hehe mungkin tidak.. insyaAllah kalau tak ada aral melintang aku akan berbuka bersama abang drummer.
  • dan mungkin esok blog picisan akan update dengan gambar gambar tidak tipikal
  • ohhh Ramadhan ni aku agak ketandusan idea untuk mencari ilham update blog…
  • para penonton bapak bapak ibu ibu………. maafkanlahhhh.. hehe :D

 

 

 

perasaan : rakan berharga :)

4 comments :

Adem Aizad said...

makan n karoke pun one og my fav activities..hehehee

Najwa cik Qaseh said...

huhu..
tak pernah bosan bace blog ni..
siyes!.. :)

teringat tyme blaja dulu..
buka puasa ngn member..
bestnye..

Nisa A. said...

adem :

hehe
yeaaa
:D

Nisa A. said...

najwa :

terima kasihhhh!!
:D