Friday, September 3, 2010

Kisah Lain Pulak

  • haaa… macam aku dah janji kan dalam entry lepas…
  • kisah lain pulak ye… taknak cerita tipikal ye?? kui kui kuiii….~
  • oke kali ni pengalaman baru untuk kisah berbuka puasa…

 

IMG_1327 IMG_1334

IMG_1329 IMG_1333

  • yeahhhh masa untuk berbuka puasa bersama abang drummer from the band Ballad For Layla
  • sape lagi kalau bukan Arn.. woot woot…
  • sebelum ni aku dah pernah cerita pasal dia dalam salah satu entry yang lepas…
  • aku dah lama janji dengan dia.. sebelum cuti midterm lagi
  • so baru hari ni lah aku dapat berbuka dengan beliau
  • oke lepas ni aku nak pergi lagi tempat berkenaan. sandwich besau yang sangatttt mengenyangkan.
  • ohhh saya tahu saya takkan mampu nak habiskan long foot, so saya order 6-inch sahaja….

 

 

 

perasaan : nak berbuka dengan kawan yang lain pulak :)

2 comments :

anakmak said...

arn muka macam orang penan! :D

Nisa A. said...

hahahaa..
kejam ouhhh
tu muka fahrin ahmad Rara kata. haha
:D