Monday, September 20, 2010

A Happy Ending??? Certainly NOT…!!

  • hmmm… apa lah aku ni? macam orang gila sahaja lagaknya
  • bila dah tension ni macam macam yang tak berkenan didengar boleh keluar dari mulut aku andai ada manusia yang sengaja tak mahu faham bahasa
  • bila tension bisa saja kamu semua lihat aku jalan sorang sorang dengan kadar kelajuan yang amat rendah atau sebaliknya
  • bila tension ni kamu berpeluang tengok aku lepak sorang sorang tepi tasik
  • bukan gila! tapi menghayati keindahan ciptaanNYA supaya aku lebih sedar bahawa hidup ni hanya keranaNYA
  • dan setakat ni cara cara lepas tension yang lain adalah seperti shopping (jika punya wang) dan karaoke lagu high note (walaupun suara pecah)
  • dan aku tidak rasa lepak tepi tasik, shopping dan karaoke boleh bunuh orang. so kenapa ada yang tak berpuas hati? peduli lah!

 

dan tiba tiba hati kecil ni nakal aje nak mengingat kisah silam. silam kah?? ohh agak agaknya sudah beberapa bulan kot. ahh biarkan saja!

hati aku ni saja yang mengada nak ingat balik peristiwa dulu. peristiwa yang tidak sepatutnya terjadi.. yang sepatutnya tidak pernah bermula pun! tapi mampu kah aku?

nahhh happy ending lah sangat!  pttuuuiihhh!!!!

 

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

 

  • nahh… there’s my mistake.
  • too blind too stupid. what a jerk.
  • who is a jerk? me or you. we both! hahahahaaa!!
  • sudah sudah lah. ia dah berlalu. aku masih mencari jalan untuk buang semuanya. YES! EVERYTHING…!!!!

 

 

perasaan : manusia tidak terlepas dari membuat silap. It’s all about make things up, and learn the lesson so you will never repeat it!

1 comment :

mr.panda said...

hmmmm...mmg manis kngan dlu2 kn...
haha..

tp panda da xde msa utk smua tu..
adoiii...msa cari uang...

nt da ada uang,smua tu dtg sdiri..hehe..



||nape xpost lagu tinggal kenangan saleem tu?haha