Tuesday, September 7, 2010

Drama Korea : Cinderella Man


  • sejak dua menjak ni aku agak berminat menonton korea
  • selepas cerita Winter Sonata dulu aku tak rasa ak ade minat drama korea yang lain
  • walaupun hero hero korea semua hensem sampai cair aku dibuatnya, tapi takde...
  • hmmmm sekarang aku sedang berusaha keras menonton drama korea secara online
  • kat mana lagi kalau buka di website MySoju
  • banyak betol drama yang best best kat situ
  • well, aku dah tengok drama ni separuh, so separuh lagi aku tengok online je...
  • drama apa? 


CINDERELLA MAN 

Konflik yang timbul bila ada dua jejaka yang seiras.


apa yang aku suka pasal drama ni ialah, cerita pasal syarikat fesyen, pasal perempuan dan lelaki yang begitu mencintai dunia perniagaan baju serta menjaga kepentingan fesyen. memang menarik!  dalam drama ni aku suka perhatikan dress up pelakonnya, dan juga kasut..!! yeahhh ahhaa~ memang aku suka sangat...

konflik bermula bila jejaka kaya yang sakit, terpaksa menyembunyikan diri dan dia minta sorang laki miskin yang seiras dengannya untuk menyamar sebagai beliau buat sementara waktu. so macam macam terjadi dan timbul kekeliruan serta salah faham. wujud lak konflik cinta sana sini..




mungkin ramai dah tonton drama ni, pada yang tak tengok lagi, jom ramai ramai tengok..
memang besh tau. hehee~


Kwon Sang Woo sebagai Lee Joon Hee / Oh Dae San


Song Chang Ui sebagai Lee Jae Min

Im Yoon Ah sebagai Seo Yeo Jin

Han Eun Jung sebagai Jang Se Eun

 nak info lebih lanjut??? sila klik laju laju kat sini


  • haaa... tu aje lah aku nak cerita pasal drama korea ni
  • kira bertuah laaa aku nak cakap pasal drama korea kan kan sebab aku bukan fanatik
  • minat gitu gitu je la... hehee but still i listen to Super Junior, Big Bang, hmm.. mana mana lah..
  • aku tak kesah pun group mana, janji lagu dia sedap di layannnnn~
  • oke lah, kalau lepas habis drama ni, dan aku ade drama baru nak share, nanti aku share lagi ye.. bye




perasaan : berubah

    2 comments :

    Mill said...

    wahh drama korea :)
    drama nie tengok ep 1 jek
    tu pun sebab ade yoona hehe lepas tuh dah takk tgk. :)
    kak nisa kalau rajin tengokk la drama My Girl pulakk.Cerite tu sngt mengancam :))
    http://www.koreandrama.org/?p=199

    Nisa A. said...

    mill :

    hehe
    insyaAllah :)