Sunday, September 19, 2010

Cukup Antik Kah??

  • tak reti dah aku nak cakap macam mana
  • masa mengemas pinggan mangkuk, aku dengan rajin nye membelek mangkuk milik Wan
  • agak berlainan dengan mangkuk yang kita ada sekarang kan
  • lain ke?? lain tak? meh sini cuba tengok…………………

 

IMG_1922

maksu aku kata, corak ni di panggil “bunga kangkung”

IMG_1923

ada dua jenis je kat rumah Wan aku ni…

IMG_1924

ada line warna gold kat keliling mangkuk ni

 

  • hmm… ini di kira sebagai barang antik tak??
  • ke belum cukup antik? ehh.. antik ke?
  • entah apa apa je aku post pasal mangkuk kat sini.. hehe.. takpe, janji bukan mangkuk hayun yek!

 

 

perasaan : barang lama

3 comments :

mr.panda said...

hahahaha...nk gelak guling2 boleh???

ape ni mangkuk??hahaha...

maaf,soalan tu bkn ckp cik adik mangkuk tau..just tnye knape mgkuk je...hehehe

lawak2..mangkuk...

tp kn tu bkn mangkuk kot..

tu pinggan...

org tganu pggil,pinggan telong..hak3

Nisa A. said...

hahahaa!!!
skema kan saya post pasal mangkuk?? ahhahah!!!

hmmmm~
ni mangkuk la panda...
bukan pinggan~
:P

mr.panda said...

yeke mgkuk??

kt umah panda xpgil mgkuk laa..

ttap pgil pggan...

kalau mgkuk tu dia gemok2...
pastu dalam2..bole buh sup...hehe

ummm nisa...panda nk ckp ssuatu kt nisa ni...

tp...

tkut nisa segan plk nk komen2 panda pasni...

ehhh...jgn la berdebar....

cool2....ok?

sbenarnye kn....

sbenarnye..........

panda nk nisa, ummmmmm.....

malu la nk ckp....

sbenarnye......

sbenarnye......

alahai....xyah la menyampah lg...

ok2...panda ckp k...

sbenarnya,panda nk nisa post psal pinggan plk..haha

xde kje panda ni kn...*wink wink..



*sy ske adik menaip...sbb dpt tgk wajah adik nisa kt sbelah ni..

cewah..mcm da bsar sgt sy ni..