Saturday, September 18, 2010

Contest Baju Raya Itik Kejam

  • saya baru sahaja di tag oleh Budak Lelaki Sebelah Pintu si Hizami hensem itu hehee...
  • tenkiu Zami sudi tag Nisa.. hehee mulanya Nisa macam malu nak join..
  • hehe.. sebab Nisa takut gambar raya Nisa tak se-vogue gambar orang lain.. 
  • hehee.. tapi tak peduli lah kan? janji gambar baju raya kan kan..

 

CONTEST RAYA

 

  • saya pun baru aje kenal kenal dengan Itik Kejam ni… macam yang Hizami bagitau dalam entry beliau, header blog Itik Kejam ni memang kreatif!
  • nak tahu syarat syarat contest ni?? sila klik di banner contest ye
  • segala detail ada di sana… maka tidak perlulah saya menyatakan di sini tenkiu
  • nahhh.. di bawah adalah gambar raya aku.. hehe raya kah?

 

IMG_2312 EDITED

ohhh maaf overexposed pulak gambar ni. tak sempat pulak nak edit. hehheee.. boleh la kan kan kan…

ni gambar raya baru baru ni… tapi baju ni baju tahun lepas la ye. gambar ni diambil masa aku pergi open house kawan lama darjah 6 masa raya ke-enam. oke sudah sudah muka tak semenggah hehee

(p/s : inner 2Tone (grey-magenta) from Ayunar)

oke meh sini nak tag 3 orang :

Nurihime

Ziera Zain

Supiha

 

 

 

perasaan : nak duit raya!