Wednesday, September 22, 2010

Cepat Check Saiz Bra Anda..!!!!!!!!!!!!


Do you know why bra makers measure cup by
"A B C D E F" ???


*
*

*

*


Answer :
  • A - almost gone
  • B - barely noticeable
  • C - comfortable
  • D - damn good
  • E - extremely big
  • F - fake

  • hahahaa.. it's dirty joke!!! jumpa ni kat fesbukk Abang Pojie.
  • kalau betul ni interpretasi sebenar saiz bra yang kita pakai. err bagi aku memang kurang ajar kan? haha
  • but funny.. well, it's a joke..
  • harap tak ade sapa yang terasa ye




perasaan : gila kentang punya post. HA HA !!!



23 comments:

  1. mcm ne nak check eh? ajarla..nak jugak check ni..haha

    ReplyDelete
  2. hahaa...lucunye. ingt betul2 la artikel yg berguna... :)
    btw, nice joke post :)

    ReplyDelete
  3. pehh, cepat jer yang laki komen. haha. gurau! hekhek

    ReplyDelete
  4. ingtkan f tu fucking big ke apa.. rupanya fake.. =P

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha , hampeh laaa , wahhh lelaki suka laa entry nii , tgk cmmnt bukan main , hahhhaha !

    ReplyDelete
  6. ahahhaa.. kureng toi.. laju xoxo buka entry ingat kan apa... lawk erk kamo.. nk kena la ni.. ahahah

    ReplyDelete
  7. wah!!
    cm best je check cm tu..
    hehe..
    :)

    ReplyDelete
  8. ahaha..very funny..yet almost true!!

    ReplyDelete
  9. cengkerangcipot :

    anda ketawa!
    haha
    maknanya joke ni menjadi la?
    ehhe
    :D

    ReplyDelete
  10. admiral hafiz :

    hehe
    laki tak leh check.
    laki leh baca aje.
    hehe :P

    ReplyDelete
  11. naz :

    heheee
    sorry :P
    tension tension semalam..
    saje je post joke kat sini :P

    ReplyDelete
  12. pinky :

    hahaa..!!
    setuju!
    :P
    lalalalaa~

    ReplyDelete
  13. rozana :

    haha
    fucking big?
    hahah bleh gak tuh
    :P
    heee~

    ReplyDelete
  14. nurihime :

    ahhahah
    kelakarr kan kan :P

    ReplyDelete
  15. hahahahaha lelaki kategori mana eh? a+ kot =p

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay