Sunday, September 19, 2010

Calon Suami???

  • ini bukan idea aku oke.. ini kerja budak budak yang kebosanan tahap cheesecake
  • ade pulak dorang main game cari calon suami?? Ouhhh suamikah?? haha!!
  • oke here’s the game goes
  • dorang list kan nama nama lelaki yang agak rapat dengan aku (yang tak rapat pon ade jugak)
  • then dorang suruh letak percentage sebanyak mana aku suka laki tu dan kecenderungan aku untuk menjadikan lelaki tersebut pakwe/suami
  • memang hampeh betol si afif nih la. ni semua idea beliau.. dan beliaulah orang yang telah list kan nama nama jejaka dalam kertas tersebut
  • so kepada sesiapa nama nya secara kebetulan ada dalam senarai ni, aku nak mintak maaf banyak banyak ye
  • jelas ia bukan tulisan aku, dan list ini di tulis tanpa kuasa aku
  • judges yang tulis oke (judges tersebut adalah : Afif, El, Hazim dan Ziera)

 

berikut adalah kertas soalan yang aku telah jawab ( maaf ada nama yang TERPAKSA aku sensored untuk tidak menimbulkan salah faham dan kontroversi)

DSC06344

okehhh.. here some explaination of the “test” that they gave me :

  • yang 20% tu semua nya kawan kawan aku.. takkan nak buat calon suami? memang TAK lah kan…
  • yang percentage sikit sangat tu, maaf ye… ini disebabkan aku tak kenal sangat korang
  • yang percentage nye tinggi tinggi tu bermakna mereka adalah orang yang rapat dan baik dengan aku
  • calon suami?? oh no… not yet. percentage ni aku bagi berdasarkan nilai persahabatan ye..
  • macam dalam entry yang lepas, aku dah bagitahu, kahwin is not for me right now, ohh please…
  • ouhh mereka tanya kenapa ada aku jawab X ?? hmmm.. yang itu tak ada sebab untuk aku nak jawab pun. so DON’T ask more.
  • yang last sekali?? haha.. who is the mysterious Mr.A? biarlah tak ramai tahu.. bertuah ye awak dapat percentage paling tinggi :D TAHNIAH

 

 

perasaan : bukan main main?


15 comments:

  1. hizami :

    haha!!
    zami komen!
    ouhh malunye.. kalau tibe2 nama zami ade kat ctu cmne? haaaaa :P

    haha
    peace!

    ReplyDelete
  2. nak men jgk..haha

    cmne ek..nk cari calon istri ni..

    cam best jek...*wink wink

    ReplyDelete
  3. nice game...hahahah boleh buatkan kat kawan saya gak..hahahah tq

    ReplyDelete
  4. mr panda :

    hehe
    try aje lah.. kelakar jek game nih :P

    ReplyDelete
  5. a little less conversation :

    haha tu lah pasal
    kawan nisa tu x betul sikit
    sume nama budak kelas dia letak

    ReplyDelete
  6. kumbang jingga :

    haha
    best la jugak
    mengubat kebosanan
    :P

    ReplyDelete
  7. aku di sinie :

    pernah maih main game nih?
    hehe

    ReplyDelete
  8. areefah :

    A stands for areefah??
    hmm..
    maybe?
    haha
    :P

    ReplyDelete
  9. pelangi :

    heehee.. yupp..
    try la
    :P

    ReplyDelete
  10. Ahaha mysterious A?? mcm tettt haha kenapa nama beliau x ada dlm list kwn2 yg 20% tu haha tett jgn mara teka2 sahaja. X ley bla ROY 5% je huhu

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay