Sunday, September 19, 2010

Calon Suami???

  • ini bukan idea aku oke.. ini kerja budak budak yang kebosanan tahap cheesecake
  • ade pulak dorang main game cari calon suami?? Ouhhh suamikah?? haha!!
  • oke here’s the game goes
  • dorang list kan nama nama lelaki yang agak rapat dengan aku (yang tak rapat pon ade jugak)
  • then dorang suruh letak percentage sebanyak mana aku suka laki tu dan kecenderungan aku untuk menjadikan lelaki tersebut pakwe/suami
  • memang hampeh betol si afif nih la. ni semua idea beliau.. dan beliaulah orang yang telah list kan nama nama jejaka dalam kertas tersebut
  • so kepada sesiapa nama nya secara kebetulan ada dalam senarai ni, aku nak mintak maaf banyak banyak ye
  • jelas ia bukan tulisan aku, dan list ini di tulis tanpa kuasa aku
  • judges yang tulis oke (judges tersebut adalah : Afif, El, Hazim dan Ziera)

 

berikut adalah kertas soalan yang aku telah jawab ( maaf ada nama yang TERPAKSA aku sensored untuk tidak menimbulkan salah faham dan kontroversi)

DSC06344

okehhh.. here some explaination of the “test” that they gave me :

  • yang 20% tu semua nya kawan kawan aku.. takkan nak buat calon suami? memang TAK lah kan…
  • yang percentage sikit sangat tu, maaf ye… ini disebabkan aku tak kenal sangat korang
  • yang percentage nye tinggi tinggi tu bermakna mereka adalah orang yang rapat dan baik dengan aku
  • calon suami?? oh no… not yet. percentage ni aku bagi berdasarkan nilai persahabatan ye..
  • macam dalam entry yang lepas, aku dah bagitahu, kahwin is not for me right now, ohh please…
  • ouhh mereka tanya kenapa ada aku jawab X ?? hmmm.. yang itu tak ada sebab untuk aku nak jawab pun. so DON’T ask more.
  • yang last sekali?? haha.. who is the mysterious Mr.A? biarlah tak ramai tahu.. bertuah ye awak dapat percentage paling tinggi :D TAHNIAH

 

 

perasaan : bukan main main?

15 comments :

Hizami Rahim said...

haha.
tahniah A!!!
;)

Nisa A. said...

hizami :

haha!!
zami komen!
ouhh malunye.. kalau tibe2 nama zami ade kat ctu cmne? haaaaa :P

haha
peace!

mr.panda said...

nak men jgk..haha

cmne ek..nk cari calon istri ni..

cam best jek...*wink wink

a little less conversation said...

prasad? cm nama india je haha

Kumbang Jingga said...

game yg best lah hehehe

@ku d! sin!e said...

penah main gak dulu..hahaha

Nur Areefah said...

areefah XD

pelangi said...

nice game...hahahah boleh buatkan kat kawan saya gak..hahahah tq

Nisa A. said...

mr panda :

hehe
try aje lah.. kelakar jek game nih :P

Nisa A. said...

a little less conversation :

haha tu lah pasal
kawan nisa tu x betul sikit
sume nama budak kelas dia letak

Nisa A. said...

kumbang jingga :

haha
best la jugak
mengubat kebosanan
:P

Nisa A. said...

aku di sinie :

pernah maih main game nih?
hehe

Nisa A. said...

areefah :

A stands for areefah??
hmm..
maybe?
haha
:P

Nisa A. said...

pelangi :

heehee.. yupp..
try la
:P

Killa92 said...

Ahaha mysterious A?? mcm tettt haha kenapa nama beliau x ada dlm list kwn2 yg 20% tu haha tett jgn mara teka2 sahaja. X ley bla ROY 5% je huhu