Sunday, September 5, 2010

Bukan Vokalis

  • tarikh asal ialah : 4 september 2010
  • fuhhhh penat…!! sampai rumah terus bersihkan mekap + eye shadow hitam. konon rock le tuuuu~ errkkk!!!
  • then cepat mata aku tengok jam, mak aihhh… 3.15AM…??????????
  • ohhh jamming yang bermula lebih kurang pukul 12.15AM berakhir pukul 1.45AM.. plus lepak lepak lagi… wahhh
  • dah lama rupanya aku tak lepak dengan bebudak nih..
  • ngeh ngehhh~ sekali sekala aku menjadi kupu kupu yang berjaga malam… berjaga malam okeh, bukan kupu kupu malam yang auwww tuh.
  • ohh thanks abang drummer bawak aku jamming sekali :D
  • ngeeee~ memang aku suka lah kan kan kan

 

 

LOKASI : Jamming Studio Seksyen 19

IMG_1431 IMG_1440 IMG_1474

IMG_1425 IMG_1447

Apul (bass), Jim (vokal tambahan), Apis (guitar), Hayat (guitar), Rudy & Akim (keyboard), Arn (drum) 

 

yeahhhh bebeh! hari ni jamming session for White Project Station (WSP)… dan Arn (abang drummer) telah dilamar Apul untuk join main drum untuk band WSP nih..  well, i did have great times with them! dorang suka bahan aku pon aku sengih jek… suka tipu aku pun aku percaya jek. HA HA HA~

aku dah kata kan aku memang suka lahh nak jamming session dengan dorang.. sebab apa??? sebab aku boleh menyibuk menyanyi sama. haha.. lantak ahh suara aku sumbang mambang ke.. ke laut ke, ke longkang ke… hape aku pedulik, bukan nak rekod album! haha… berikut adalah lagu yang aku rosakkan bersama Rudy dan Jim :

  • Careless Whisper (Seether version)
  • Time Is Running out (Muse)
  • Hysteria (Muse)
  • Situasi (Bunkface)

oke lah dapat nyibuk sikit sikit pun aku puas hati la.. dorang ahli band kalau tak puas hati aku nyanyi ke longkang maafkan lah ye. hahaa!!

 

IMG_1446 IMG_1475

IMG_1423 IMG_1467

*abaikan makcik yang pakai knitted sweater belang nyamuk aedes tuh hahaaa*

 

 

 

perasaan : aku pun ada perasaan jugak! HAHAHAHAAA~

No comments :