Monday, September 20, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

  • wuhuuu.. Abang Ben dengan baik hatinya buka lagi peluang untuk kita tersenarai dalam blog list beliau
  • so.. aku nak join lah.. heheee~
  • boleh ye Abang Ben... oke mula mula sekali letak banner blog Abang Ben

 

 

 

  • okeh okeh aku rasa banner ni dah cukup syarat ye Abang Ben??? heheee
  • oke kategori pilihan aku adalah TULIS DIARI
  • hal yang demikian adalah kerana blog aku ni nyatanya memang sebuah blog peribadi…
  • aku suka curahkan rasa dan pendapat kat sini… dan juga berkongsi pengalaman dan kisah hidup
  • sesekali ada juga sesi berkongsi fakta menarik dan isu semasa.. bergantung kepada mood..
  • dan aku memang setiap hari akan update blog…
  • God Almighty has give me such a wonderful life… that I have many things to share with others.. Alhamdulillah…
  • so kamu semua nak juga tahu apa detailnya kala nak join blog list beliau??
  • sila KLIK DI SINI

 

 

perasaan : kan bagus ramai blogger yang sharing is caring macam ni?

No comments :