Sunday, September 5, 2010

Berbunga-bunga Lagi..........

  • Bunga itu indah, bunga itu unik. 
  • sejak dua menjak ni aku suka sangat corak bunga bungaan.. 
  • Ohhhh mungkin kah kerana hati ku sedang berbunga-bunga??? 
  • Jika telahan itu tepat, dengan siapa kah aku berbunga-bunga? 
  • Sekali lagi, aku beranikan diri mencuba sesuatu yang baru. 
  • Yaaaa…. dress corak bunga bunga…!!!


Baju ni dah lama aku beli… tahun lepas rasanya di Times Square, tapi aku tak pernah berani untuk memakainya, dan aku rasa tak ada masa dan tempat yang sesuai untuk mengenakannya… jadi, aku cuba jugalah!


ini muka gila fotografi, walaupun aku punya skill dalam fotografi sangat menyedihkan...!!!!


AYUNAR 2Tone (grey-deep pink) + plain gorgette shawl (black) + various accessories + inner shirt + flowery dress from TS + skinny + black handbag + clincher + flats



abaikan kekurusan terlampau aku.
i'm trying my very hard to gain weight here. haha
well.. pedulikan apa orang kata kerana mereka bukan hidup sebagai kita dan kita tak boleh expect orang tahu siapa sebenarnya kita, dan apa yang kita mahu....






perasaan : ada hikmah  ♥ ♥

12 comments :

Khumaera Ismail said...

alahai..comelnye dia..aah la kuwos..same la kite..geng keding..huhuhu~

petisuara said...

alhai kiutnye la..awet mude ni

mr.panda said...

cop nak yg ni..hehe...comel la nisa neh..umo bpe ek...jom la sggah kt panda...^^

BlueberrY CheesE said...

comel =) huhuhu. nak tambah berat? amek sket ira punye ni =p

Nisa A. said...

khumaera :

hehe
yekeee
yes ade gengg
:P

Nisa A. said...

petisuara :

hahaha
mane ade awet muda nyeee~

Nisa A. said...

mr.panda :

hehhe~
umur 19~

Nisa A. said...

bluebery :

yup2 nak tmbh berat~

THE RADIANCE OF GEM said...

wow. pandai la sis Nisa bergaya. brani cuba style baru! i like :D
dpt inspiration bru~ Heee <3

farahd101 said...

akak, macam mana nak pakai jaket jenis keras tu tanpa nampak macam kembang-kembang (nampak gemuk :(. )

Sebab perkara faveret farah is pakai jaket. tapi selalu nampak part belakang tu macam kembang-kembang. So xelok..huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel sangat =)

Cik Amal said...

me too kurus jugak
ngeh ngeh ngeh
persetankan ape orang nak kate owkeyhh