Wednesday, September 29, 2010

Award Lagi Dari Moyy


thanks sayang... aku tahu ko memang suka tag aku kat award bagai bagai nihhh wahahaa~
first meyh aku terima lah award ini dengan kembang idong nyaaa wahahhaa~



wahhaaaa tenkiu.. tersengih sengih lak aku... okeh okeh kena jawab soalan lak eh eh.



1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award :
  • haaa.. moyy suka hello kitty
  • beliau gila kaler pink pink
  • beliau suka buat pelik seperti lukis muka kucing lepas tu Skype ngan aku (???)
  • Moyy sangat comel dan cun dan meletop
  • Moyy sangat sporting dan gila dan suka melalut

2. Write down 10 interesting facts about you and your hobby :
 (errkkk.. 10 interesting facts?? aku ni tak interesting mana pon...)
  • aku suka blog, sangat suka
  • aku suka makan spaghetti dan sushi
  • aku suka warna hitam putih merah, and purple sikit
  • suka karaoke
  • suka lepak dengan kawan kawan
  • suka contact lens grey
  • berat badan yang paling tinggi pernah dicapai adalah 47kg
  • senang menangis
  • suka masak tomyam
  • suka minum air 100plus

hahaha.. lepas ni kena tag 10 orang?? alahhh... bagi aku semua pun layak dapat award... adehh tak larat laa nak tag.. beratus orang nih..
saya bagi sume orang laa.. 
semua maknanya sesiapa yang baca blog aku :)

thankss for dropping by.  you guys the best :)





currently listening to : Hold My Hand by Maher Zain
perasaan : thanks Moyy :)

No comments :